NAV til handelsvirksomheder

Microsoft Dynamics Navision

Med Microsoft Dynamics NAV kan du forbedre
og effektivisere din virksomheds processer.

Som standard passer NAV ind i de fleste
salgs-, handels-, service-
og produktionsvirksomheder.

Foren mange processer i en løsning

I kan forene mail, kalender og filer med data, rapporter og virksomhedsstyringssoftware samme løsning og med en adgang til det hele.

Få det overordnede billede

NAV’s brugervenlige og overskuelige analyseværktøjer giver din virksomhedens ledelse og medarbejdere et nemt overblik over omkostninger og indtægter.

Nemt for dine medarbejdere

Det er enkelt at lære, og brugeren genkender ofte brugerfladen fra andre Microsoft produkter. Med den rette undervisning er dine medarbejdere godt i gang.

Bevar fremgangen og væksten i din virksomhed

NAV kan anvendes i såvel små og mellemstore virksomheder og som standard passer NAV ind i de fleste salgs-, handels-, service- og produktionsvirksomheder. Hvis enkelte processer ikke passer i NAV, og ikke kan ændres i virksomheden kan systemet tilrettes, så det passer virksomhedens behov.

NAV’s brugervenlige og overskuelige analyseværktøjer giver din virksomhedens ledelse og medarbejdere et nemt overblik over omkostninger og indtægter. Analyseværktøjerne kan også bruges til salgsoptimering, hvor I nemt kan gå ind og se indsatsområder og filtrere på Jeres nøglekunder. Disse værktøjer gør det muligt at få et dagligt at få et nemt overblik over virksomhedens drift.

Microsoft Dynamics NAV er enkelt at bruge, hvilket gør personalet mere effektivt og frigiver virksomhedens ressourcer til mere værdiskabende opgaver. Det er enkelt at lære, og brugeren genkender ofte brugerfladen fra andre Microsoft produkter. Med den rette undervisning er dine medarbejdere godt i gang.

Hvad er der i pakken?

Her kan du få et fuldt overblik over hvad der er inkluderet i de forskellige versioner af NAV. Læs guiden her

 

Har du spørgsmål eller har du brug for godt tilbud så …

Lad os tage et møde

Tag nemt noter i NAV

En enkel og nem måde at tage noter i NAV og C5 samt mulighed for at tilføje billeder direkte fra mobilen eller andre enheder.

Der er både billigt og nemt – så nemt at du her kan se hvordan du sætter det op og bruger det (på under 5 min).

 

 

Tips og nyheder

Vi sender 3-6 gange om året tips og nyheder ud. Tilmeld dig her til de nyheder der interesserer dig.

SUPPORT