Om DataComfort

Hvem er DataComfort

DataComfort leverer, implementerer og servicerer komplette IT-løsninger til danske virksomheder.

Hos DataComfort er vi eksperter i at skabe individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vore erfarne konsulenter har et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, vi kan derfor hurtigt og effektivt rådgive og udarbejde løsninger, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

Hvad er DataComfort

Historien

Efter flere år som medarbejder hos Navision og flere konsulenthuse, stiftede Carsten Kock DataComfort i år 2000. DataComfort blev stiftet som en ERP-konsulentvirksomhed med fokus på C5, XAL og NAV. Efter et år, udvidede DataComfort med endnu et forretningsområde, da samarbejdet mellem økonomisystem og den generelle IT-infrastruktur er meget vigtig. I dag er DataComfort specialister i Microsoft Dynamics NAV, C5 og XAL, samt IT-infrastruktur.

Vi har flere samarbejdspartnere, der alle er valgt ud fra, at de har kompetencer der komplementerer eller udvider dem, vi i forvejen har i DataComfort. Dette er med til at gøre, at vi kan levere en mere komplet løsning til vores kunder, hvor der kan tages højde for, at det hele skal gå op i en højere enhed, hvor udstyr, software og kundernes visioner sammen giver et godt resultat.

DataComforts succes er vores kunders succes

Se hvad kunderne siger
SUPPORT