NAV konsulent

NAV konsulent

NAV konsulent

Har du lyst til at indgå i et dynamisk team, hvor åbenhed, ansvar og frihed står højt på dagsordenen?

DataComfort søger en erfaren NAV konsulent, til at deltage aktivt i nyudvikling og opgradering, sammen med et team af erfarne NAV konsulenter.

Du er i stand til at se muligheder for optimering af forretningsprocesser og arbejdsgange. Brænder du for dit arbejde og den faglige stolthed, uden at dette går ud over dit bagland og kan du kombinere ansvar, humor og frihed til en spændende cocktail, så ligner du resten af os. Vi forventer, at du er engageret i din egen udvikling og tør sige din mening.

Vi tilbyder dig et spændende arbejdsmiljø, med store muligheder for at præge din hverdag og udvikling. Arbejdsopgaverne spænder bredt, fra store projekter, nyudvikling til akut afhjælpning af problemer. Generelt er der fokus på optimering i samspil med kunderne. I DataComfort vil du få erfarne kollegaer, der altid står klar til sparring inden for NAV, C5, Microsoft servere og netværksinfrastruktur.

Du vil få mulighed for at være med til ny- og videreudvikling af vores produkter.

Har du fået blod på tanden, så ser vi frem til at høre fra dig.

Send din ansøgning allerede i dag til Carsten Kock på ck@datacomfort.dk. Du er også velkommen til at ringe og hører mere på 70 200 142.

SUPPORT