Dygtig ERP-konsulent

Dygtig ERP-konsulent

Dygtig ERP-konsulent

Vil du være bindeleddet imellem vores forretning og samarbejdspartnere, hvor du bidrager til at gøre danske virksomheder mere effektive og profitable? – Så er du måske vores nye ERP-konsulent?

DataComfort – komplette og skræddersyede ERP-løsninger

Hos DataComfort elsker vi at optimere og effektivisere virksomheders processer og indtjening. Det gør vi ved at implementere og servicere komplette IT-løsninger for små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vores 7 topspecialiserede konsulenter er eksperter i at tilpasse ERP-systemer såsom Microsoft NAV og Uniconta, så de passer præcist til den enkelte virksomheds behov.

Vi tilbyder både implementering, servicering og support af ERP-systemer. – og nu leder vi efter dig til at blive en del af vores velfungerende team, hvor din kerneopgave bliver implementering af Uniconta, der er et nyt lynhurtigt cloudbaseret ERP-system.

En af Danmarks førende Unicontapartnere

DataComfort er en af Danmarks førende Unicontapartnere. Du vil blive én af vores aktive konsulenter, som står for alt fra implementering, tilpasning, afvikling af undervisningsforløb i Uniconta både i vores egne kursuslokaler, men også direkte ude hos kunderne. Som konsulent og rådgiver vejleder du kunder om muligheder og løsninger i tæt samarbejde med dine kollegaer og vores udviklere, som skræddersyer moduler til dine kunders konkrete behov.

“Du skal glæde dig til første gang, du bliver ringet op af en kunde og skamrost, fordi dit arbejde har gjort deres hverdag lettere og mere profitabel. Det er bare en fed oplevelse,” fortæller økonomidirektør Carsten Kock.

Du kommer bl.a. til at:

  • stå for opstart og implementering hos nye kunder
  • lave konverteringer, opsætninger og tilpasninger
  • udføre behovsanalyser
  • kursusafvikling og træning
  • blive en del af vores faste vagtteam

“Der er en kæmpe økonomisk fortjeneste ved at anvende vores systemer. Og som konsulent bliver det dit helligste mål at skabe værdi på kundernes bundlinje ved at finde frem til den helt rigtige løsning,” fortsætter Carsten.

Et erfarent team

DataComfort har 20 års erfaring på markedet. Din øvrige kollegaer består af meget erfarne og kompetente konsulenter. Internt sparrer vi ofte- og meget med hinanden – det betyder, at du nemt kan opsøge og finde sparringspartnere internt i virksomheden, der kan svare og vejlede om hvordan man bedst gennemfører konverteringer af forskellige ERP-systemer til Uniconta. Derudover kan de bidrage med bred viden indenfor konfigurering, tests, træning og tilpasning af virksomheders brug af Uniconta.

Derudover tilbyder vi nogle attraktive rammer der byder på et stort lyst kontor beliggende i Hillerød, med dertilhørende kantine, reception og gode mødelokaler med mange anvendelsesmuligheder og moderne IT-udstyr.

Vær med på noderne

For at være en succes i denne stilling, er det vigtigt, at du er og forbliver helt skarp på den nyeste produktviden. Det sørger vi naturligvis for, at du er, ved løbende at sende dig på efteruddannelse. Samtidig bliver du en del af et team fuldt af godt humør og vilje til at lykkes sammen. Vi tilbyder nemlig en god fast løn – med attraktiv pensionsordning og mulighed for bonus uden loft. Og så byder livet som konsulent på masser af succesoplevelser.

For at trives i din nye stilling er du udadvendt og glad for kundekontakt. Du kan tale med ledelsen såvel som bogholderen. Og du er god til at kommunikere den tekniske viden om regnskab, revision og Uniconta, så selv den humaniorauddannede kan være med. Derudover forstiller vi os, at du:

  • er en konsulent inden for ERP-systemer – Uniconta er naturligvis en fordel
  • let kan sætte dig ind i nye IT-systemer
  • har kendskab til økonomi, lagerstyring og logistik
  • har en naturlig konsulent- og kundevendt adfærd

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Carsten Kock på 70200142 eller ck@datacomfort.dk.

Send din ansøgning og dit CV til info@datacomfort.dk allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

SUPPORT