Uniconta konsulent

Uniconta konsulent

Unicontakonsulent

Vil du være en del af et Danmarks førende teams inden for optimering af forretningsprocesser og udvikling af Uniconta? Så har du muligheden for at træde ind i et dynamisk team, hvor hverdagen byder på nye udfordringer og sjældent rutineopgaver.

Vi tilbyder dig et spændende arbejdsmiljø, med store muligheder for at præge din hverdag og udvikling. Arbejdsopgaverne spænder bredt, fra store projekter, nyudvikling til akut afhjælpning af problemer. Generelt er der fokus på optimering i samspil med kunderne.

Vi forventer at du er i stand til at se muligheder for optimering af forretningsprocesser og arbejdsgange. Brænder du for dit arbejde og den faglige stolthed, og kan du kombinere ansvar, frihed og humor.

Du er kundemindet, kan lytte til kunderne og er med i arbejdet, for at finde den mest optimale proces eller automation for kunderne. Og du kender til vigtigheden af god kundeservice, opfølgning og kvalitet i arbejdet. Vi forventer, at du er engageret i din egen udvikling og tør sige din mening.

Har du fået blod på tanden, så send din ansøgning allerede i dag til Carsten Kock på ck@datacomfort.dk. Du er også velkommen til at ringe og hører mere på 70 200 142.

SUPPORT