Kom i gang med bankafstemning i Uniconta

torsdag, 24 nov 2022

09:00 - 10:00

Bankafstemning i Uniconta gør det nemt og hurtigt at afstemme sine bankkonti. Ideen bag modulet er, at man importerer alle sine transaktioner fra sin bank. Disse transaktioner skal så enten matche transaktioner foretaget på din bankkonto i Uniconta, eller overføres til en kassekladde, og bogføres herfra på din bankkonto i Uniconta så de bliver transaktioner i Uniconta.

Kurset er opdelt i 2 dele; Første del foregår online hvor vi introducerer funktionerne og underviser i brugen af bankafstemning. Dette tager ca. 40 minutter. Anden del er en individuel support på 15 min. hvor vi hjælper jer med at opsætter filformater til bankafstemning, så du kan komme i gang med at bruge det. I forbindelse med kurset aftales tid til den individuelle del, der typisk vil ligge samme dag som kurset.

Pris: 595

Vi sender op til kurset en mail med informationer om hvordan du deltager.

Vi anbefaler at du har et headset for ikke at genere dem der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører hvad der sker omkring dig.

Under kurset vil der være mulighed for at stille spørgsmål. I den forbindelse vil vi benytte mikrofon til at få spørgsmål fra deltagerne.

Se evt. vores video med tips til gode onlinemøder.

Lokation

Online

Betaling

Registrering
DKK 595.00

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT