Registration

Skift fra C5 og opnå besparelse samt en lettere hverdag

fredag, 25 sep 2020

08:30 – 09:00

Se hvordan fakturering, ordrestyring til både mindre og større virksomheder kan optimeres med Uniconta, Minuba og BatchFlow.

I dag er der mange aftaler og dokumenter der skal holdes styr på; Hvornår skal fakturaen sendes afsted? Hvornår skal kreditoren betales? Med 3 stærke partnere med et tæt samarbejde er du i trygge hænder og kan holde styr på din forretning enkelt og let.

Deltag i vores webinar og se hvordan integration af Minuba, BatchFlow og Uniconta kan gøre din hverdag lettere og samtidig give dig kontante besparelser.

Minuba holder styr på dine opgaver, medarbejder og fakturering.

BatchFlow sikre at de fakturaer du modtager bliver bogført, godkendt og betalt til tiden.

Uniconta holder styr på regnskabet og er integreret med både Minuba og BatchFlow. Derfor har du altid et opdateret billede af din forretning.

Pris: Gratis

Vi sender op til seminaret en mail med informationer om hvordan du deltager.

Vi anbefaler at du har et headset for ikke at genere dem der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører hvad der sker omkring dig.

I slutningen af webinaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål. I den forbindelse vil vi, alt efter deltagerantallet, benytte mikrofon eller chat til at få spørgsmål fra deltagerne.

Se evt. vores video med tips til gode onlinemøder: https://www.youtube.com/watch?v=mJMGIkJZeF4&

Lokation

Online

Betaling

GRATIS
Dage
Timer
Minutter
Sekunder
SUPPORT