NAV 2017 funktionalitet

NAV 2017 byder må mange nye funktioner der gør det mere enkelte at udføre sit arbejde men stadig med understøttelser af avancerede forretningsprocesser.

Hvad er nyt i NAV 2017?

Der er mange nye funktioner i NAV 2017 her er de væsentligste.

Office 365 integration

Der er ikke længere tale om at sende data til andre programmer, nu er det inden i én arbejdsgang og man kan nu arbejde med sine økonomiske data direkte fra andreprogrammer og anvende de værktøjer man er vandt til at bruge i sin hverdag til at behandle sin økonomiske tal.

Power BI er ikke længere et program uden for NAV.

Business Intelligence er nu tilgængelig direkte i NAV, uden at man skal hoppe skifte programmer.

Få lavet mere – hurtigere

En forbedret oplevelse af at data er til stede hvor du er så du hurigere kan tage de rette beslutninger. Dertil er der også skruet op for mængden af spørgsmål som NAV selv kan besvare og hjælpe dig med at udføre dit arbejde.

CRM integration

NAV 2017 byder på en dyb integration til CRM. Det er ikke kun Dynamics CRM der kan integreres med NAV men også flere andre systemer her i blandt SalesForce integration til NAV.

Varer

Oprettelse og arbejde med vareegenskaber er blevet enkelt med den nye funktionalitet i NAV 2017. Der giver mulighed for at oprette egenskaber og bruge dem i filtrering webshops etc.

Fakturascanning og betalingsservice

Fakturascanning er standard integreret i NAV samt godkendelses og workflow. Dertil er der kommet mulighed for at integrere betalingsleverandører som f.eks, PayPal direkte på faktura og bogføring. Begge er funktioner der gør det hurtigere at få håndteret faktura og betalinger.

 

Den fulde guide til funktioner og versioner

Foren mange processer i en løsning

I kan forene mail, kalender og filer med data, rapporter og virksomhedsstyringssoftware samme løsning og med en adgang til det hele.

Starter Pack

Starter Pack er for virksomheder, der har brug for generel økonomistyrring og handels funktionalitet.

Dette inkluderer:

  • Grundlæggende finans (Finans og anlægsaktiver)
  • Grundlæggende Supply Chain håndtering og salshåndtering (Salg, Indkøb og lager)
  • Projektledelse med en bred vifte af BI og rapporterings funktionalitet som en integreret del af produktet.

Derudover kommer Starter Pack med en bred vifte af værktøjer til at tilpasse løsningen, for at opfylde behovene hos hver kunde sammen med dybe integrations muligheder.

 

Extended Pack

Extended Pack udvider Starter pack med funktioner for virksomheder, der er på udkig efter en løsning med en bred vifte af funktionalitet. Herunder avanceret lagerhåndtering, og produktion.

 

SUPPORT