Historien

Hos DataComfort elsker vi at optimere og effektivisere virksomheders processer og indtjening.

Efter flere år som medarbejder hos Navision og flere konsulenthuse, stiftede Carsten Kock DataComfort i år 2000. DataComfort blev stiftet som en ERP-konsulentvirksomhed med fokus på C5, XAL og NAV. Efter et år, udvidede DataComfort med endnu et forretningsområde, da samarbejdet mellem økonomisystem og den generelle IT-infrastruktur er meget vigtig. I dag er DataComfort specialister i Microsoft Dynamics Business Central, Uniconta samt IT-infrastruktur.

Vi har flere samarbejdspartnere der alle er valgt ud fra kompetencer, der i den grad komplettere og udvider DataComfort kompetencer, således at selv komplekse kunde ønsker kan imødekommes med så få undtagelser som muligt.

Det er med til at sikre vores kunder komplette løsninger efter vision, ønsker og med kundernes værdisæt for øje, det være sig inde for hardware, integrationer af enhver art og stringente processer i smartløsninger.

I 2021 overtager Christian Birkmann posten som administrerende direktør fra Carsten Kock, der fortsætter som seniorkonsulent. Læs artiklen her.

Medarbejderne

Kontakt os direkte

Salg og leveringsbetingelser

Se vores cookiepolitik

Cookiepolitik

Se vores salg og leveringsbetingelser

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT