Om DataComfort

Hvem er DataComfort

Hos DataComfort brænder vi for at skabe og implementere individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med fokus på at optimere processer og indtjening.

Vore erfarne specialister har et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, hvorved vi hurtigt og effektivt kan rådgive og udarbejde løsninger, der er skræddersyet til – og skaber værdi for – jeres virksomhed.

DataComfort leverer, implementerer og servicerer komplette IT løsninger til danske virksomheder. Herunder bl.a. Microsoft NAV, C5 og Uniconta.

Job i DataComfort

  • 15. april 2020
    Uniconta konsulent
    Unicontakonsulent Vil du være en del af et Danmarks førende teams inden for optimering af forretningsprocesser og udvikling af Uniconta? Så har du muligheden for at træde ind i et dynamisk team, hvor hverdagen byder på nye udfordringer og sjældent rutineopgaver. Vi tilbyder dig et spændende arbejdsmiljø, med store muligheder for at præge din hverdag og udvikling. Arbejdsopgaverne spænder bredt, […]
    Learn more

Historien

Efter flere år som medarbejder hos Navision og flere konsulenthuse, stiftede Carsten Kock DataComfort i år 2000. DataComfort blev stiftet som en ERP-konsulentvirksomhed med fokus på C5, XAL og NAV. Efter et år, udvidede DataComfort med endnu et forretningsområde, da samarbejdet mellem økonomisystem og den generelle IT-infrastruktur er meget vigtig. I dag er DataComfort specialister i Microsoft Dynamics NAV, C5 og XAL, samt IT-infrastruktur.

Vi har flere samarbejdspartnere, der alle er valgt ud fra, at de har kompetencer der komplementerer eller udvider dem, vi i forvejen har i DataComfort. Dette er med til at gøre, at vi kan levere en mere komplet løsning til vores kunder, hvor der kan tages højde for, at det hele skal gå op i en højere enhed, hvor udstyr, software og kundernes visioner sammen giver et godt resultat.

DataComforts succes er vores kunders succes

Se hvad kunderne siger
SUPPORT