Om DataComfort

Hvem er DataComfort

Hos DataComfort brænder vi for at skabe og implementere individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med fokus på at optimere processer og indtjening.

Vore erfarne specialister har et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, hvorved vi hurtigt og effektivt kan rådgive og udarbejde løsninger, der er skræddersyet til – og skaber værdi for – jeres virksomhed.

DataComfort leverer, implementerer og servicerer komplette IT løsninger til danske virksomheder. Herunder bl.a. Microsoft NAV, C5 og Uniconta.

Job i DataComfort

 • 2. januar 2019
  Er du vores kommende Uniconta-konsulent?
  Har du en uddannelse i regnskab eller revision? Så mangler du bare, at vi lærer dig op i Uniconta, før du kan få en hverdag, hvor du gør danske virksomheder mere effektive og profitable. DataComfort – komplette og skræddersyede ERP-løsninger Hos DataComfort elsker vi at optimere og effektivisere virksomheders processer og indtjening. Det gør vi ved at implementere og servicere […]
  Learn more
 • 2. januar 2019
  NAV konsulent
  NAV konsulent Har du lyst til at indgå i et dynamisk team, hvor åbenhed, ansvar og frihed står højt på dagsordenen? DataComfort søger en erfaren NAV konsulent, til at deltage aktivt i nyudvikling og opgradering, sammen med et team af erfarne NAV konsulenter. Du er i stand til at se muligheder for optimering af forretningsprocesser og arbejdsgange. Brænder du for […]
  Learn more

Historien

Efter flere år som medarbejder hos Navision og flere konsulenthuse, stiftede Carsten Kock DataComfort i år 2000. DataComfort blev stiftet som en ERP-konsulentvirksomhed med fokus på C5, XAL og NAV. Efter et år, udvidede DataComfort med endnu et forretningsområde, da samarbejdet mellem økonomisystem og den generelle IT-infrastruktur er meget vigtig. I dag er DataComfort specialister i Microsoft Dynamics NAV, C5 og XAL, samt IT-infrastruktur.

Vi har flere samarbejdspartnere, der alle er valgt ud fra, at de har kompetencer der komplementerer eller udvider dem, vi i forvejen har i DataComfort. Dette er med til at gøre, at vi kan levere en mere komplet løsning til vores kunder, hvor der kan tages højde for, at det hele skal gå op i en højere enhed, hvor udstyr, software og kundernes visioner sammen giver et godt resultat.

DataComforts succes er vores kunders succes

Se hvad kunderne siger
SUPPORT