Paperflow har en klar vision: Det skal være muligt at bogføre et fysisk bilag 10 gange billigere, end det kan gøres ved manuel indtastning og traditionelle arbejdsgange.

Med den klar vision har Preben Damgaard, Werner Valerur og Lars Seir stiftet Paperflow. Med et stærk team har de udviklet en løsning der automatisk læser alle relevante oplysninger fra bilag eller kvitteringer uanset format og sender det via API til ERP systemer som bl.a. Uniconta.

Paperflow scanner både PDF-filer og billeder, uanset om det er finans- eller kreditorbilag, med 100 % korrekt. Du sparer oceaner af tid og penge på arbejde, samtidig med at I kan håndtere mere bogføringsmateriale inden for samme mængde tid.

 

Dine fordele som virksomhed med eget bogholderi:

Har din virksomhed sin egen økonomiafdeling, har du som CFO eller bogholder brug for et komplet overblik over alle bilag. Paperflow giver dig og bogføringsteamet et værktøj, der gør jer mere kosteffektive og minimerer antallet af menneskelige fejl. 

 

Brug Paperflow og få løst de 6 udfordringer som mange oplever med det traditionelle bogholderi

1.Besværlig bilagsindsamling Slip for at miste bilag fra dine kunder, som betyder, at du skal udarbejde mangellister.
2. Menneskelige fejl Minimer menneskelige fejl ved at bruge Paperflow og undgå dyrt ekstraarbejde.
3. Traditionel bogføring er dyr Skift fra traditionel bogføring og bilagshåndtering til Paperflow og spar op til 90%.
4. Tidskrævende indtastning Brug Paperflow, så slipper du for tung, manuel og tidskrævende indtastning af bilag.
5. Aldrig up-to-date Bruger du Paperflow undgår du at komme bagud med bogføringen i virksomheden.
6. Mindre værdiskabende arbejde Traditionel bogføring stjæler tid, som I ellers kunne bruge på at tjene flere penge.

DataComfort er Paperflow Partner

DataComfort er startet af Damgaard folk og har en naturlig tilknytning til de løsninger der kommer fra Preben og Erik. DataComfort har stor erfaring med regnskab og økonomi. Hos DataComfort er det en af de vigtigste fokusområder at kunne tilbyde vores kunder den nyeste teknologi og løsninger er effektiviserer processer og arbejdsgange.  Derfor er vi glade for at være Paperflow Partner.

SUPPORT