Bilagscan

Bilagscan er en stærk scanningsmotor, som gør livet lettere for bogholdere, regnskabsprogrammer og software-partnere inden for work-flows. Bag løsningen og en dygtig stab af udviklere står Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seier.

Bilagscan har en klar vision: Det skal være muligt at bogføre et fysisk bilag 10 gange billigere, end det kan gøres ved manuel indtastning og traditionelle arbejdsgange.

Med den klar vision har Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seir stiftet Bilagscan. Med et stærk team har de udviklet en løsning der automatisk læser alle relevante oplysninger fra bilag eller kvitteringer uanset format og sender det via API til ERP systemer som bl.a. Uniconta.

Bilagscan scanner både PDF-filer og billeder, uanset om det er finans- eller kreditorbilag, med 100 % korrekt. Du sparer oceaner af tid og penge på arbejde, samtidig med at I kan håndtere mere bogføringsmateriale inden for samme mængde tid.

 

Dine fordele som virksomhed med eget bogholderi:

Har din virksomhed sin egen økonomiafdeling, har du som CFO eller bogholder brug for et komplet overblik over alle bilag. Bilagscan giver dig og bogføringsteamet et værktøj, der gør jer mere kosteffektive og minimerer antallet af menneskelige fejl. 

Dine fordele som revisor og ekstern bogholder

Er du revisor eller bogholder kan du i Bilagscan samle alle jeres kunders bilag ét sted, foruden et smart værktøj til at gøre bogholderiet mere effektivt. Herfra sparer du store mængder tid og penge, samtidig med at menneskelige fejl og manuelt arbejde minimeres. 

Brug Bilagscan og få løst de 6 udfordringer som mange oplever med det traditionelle bogholderi: 

1.Besværlig bilagsindsamling Slip for at miste bilag fra dine kunder, som betyder, at du skal udarbejde mangellister.
2. Menneskelige fejl Minimer menneskelige fejl ved at bruge Bilagscan og undgå dyrt ekstraarbejde.
3. Traditionel bogføring er dyr Skift fra traditionel bogføring og bilagshåndtering til Bilagscan og spar op til 90%.
4. Tidskrævende indtastning Brug Bilagscan, så slipper du for tung, manuel og tidskrævende indtastning af bilag.
5. Aldrig up-to-date Bruger du Bilagscan undgår du at komme bagud med bogføringen i virksomheden.
6. Mindre værdiskabende arbejde Traditionel bogføring stjæler tid, som I ellers kunne bruge på at tjene flere penge.

 

Preben Damgaard og Toke Kruse præsenterer Bilagscan

Toke Kruse interviewer Preben Damgaard om potentialet i Bilagscan

DataComfort er Bilagscan Partner

DataComfort er startet af Damgaard folk og har en naturlig tilknytning til de løsninger der kommer fra Preben og Erik. DataComfort har stor erfaring med regnskab og økonomi fra mange forskellige systemer og fokuserer i dag primært på NAV og Uniconta samt servicering af og opgradering af C5 kunder. Hos DataComfort er det en af de vigtigste fokusområder at kunne tilbyde vores kunder den nyeste teknologi og løsninger er effektiviserer processer og arbejdsgange.  Derfor er vi glade for at være Bilagscan Partner.

DataComfort byder på meget mere end Bilagscan

SUPPORT