Uniconta moduler

Tilføj ekstra moduler til din Uniconta løsning og optimér din løsning, så du med let adgang til data og smartere processer kan drive din virksomhed sikkert og effektivt mod nye mål.

Som Uniconta Partner har vi en stor interesse for at give brugerne de bedste forudsætninger for at drive en effektiv og succesfuld virksomhed. På baggrund af vores erfaring og mange gode dialoger med brugerne, udvikler og implementerer vi løbende moduler til Uniconta.

Vi har her lavet en kort oversigt over de forskellige moduler, og vi står altid til rådighed med mere information og udførlig vejledning via mail eller telefon.

Cargoflux

Med en intgrationsløsning til CargoFlux, forenkler og effektivisere du fragtprocessen fra det øjeblik en booking foretages, til slutkunden har modtaget sin leverance. For mange produktionsvirksomheder og webshops er  forsendelsesprocessen ofte besværlig og tidskrævende.

Lagerstatus App

Enkel lageroptælling direkte fra mobiltelefonen, enten via indtastning eller scanning af stregkoder. Vores lageroptællingsapp betaler du kun for når du bruger den. Dermed kan du sagtens installerer den på 30 telefoner uden at skulle betale før den app’en bliver brugt.

Dokumentstyring og dokumentation

Opsaml og organiser relevant dokumentation om dine kunder kunder. Vi giver mulighed for at opsamle dokumentation direkte fra mobiltelefonen og gemme det på en kunde, så du kan tilgå data fra din mobiltelefon, pc, tablet eller direkte fra Uniconta. Vi laver tekstgenkendelse på dokumenter, så de er enkle at søge i efterfølgende og sikrer at datastrukturen holdes ensartet.

Rekvirer mere materiale

Rekvirer mere materiale

Rekvirer mere materiale

Vejeløsning til Uniconta

Optagelse af ordre ud fra vejning af eks. truck og lastbiler. Med Uniconta vejeløsning gør vi det nemt at oprette ordre, indkøb eller kreditordre via vejedata fra jeres vejesystem.

Affaldsdataindberetning til VIPELEON

Er du underlagt rapportering af affaldsdata, så kan du spare tid ved at have en direkte integration fra Uniconta, der nemt og enkelt sørger for din indberetning.

Messesalg

På messer handler det om at have tid sammen med kunden, og derfor har vi fokus på at du hurtigt og effektivt kan optage ordre når du er på messer. Ordre registreres nemt via mobiltelefonen enten via indtastning eller scanning af stregkoder. Data gemmes direkte i Uniconta, så du er klar til den videre behandling, når det passer dig.

Rekvirer mere materiale

Rekvirer mere materiale

Rekvirer mere materiale

PHP integration

Har du en hjemmeside eller en webapplikation der anvender PHP, så giver dette modul mulighed for at PHP kan udveksle data med Uniconta selvom PHP ikke understøtter REST API.

Projektvareforbrug

Registrer hurtigt og enkelt dit vareforbrug på en app, der samtidig viser dig budget og totaler. Så kan du følge med i forbruget uden at skulle tage fat i en computer og samtidige sikre dig at dit vareforbrug bliver registreret.

Rekvirer mere materiale

Rekvirer mere materiale

DataComfort er Uniconta Partner

DataComfort er startet af Damgaard folk og har en naturlig tilknytning til de løsninger der kommer fra Preben og Erik. DataComfort har stor erfaring med regnskab og økonomi fra mange forskellige systemer og fokuserer i dag primært på NAV og Uniconta. Hos DataComfort er det en af de vigtigste fokusområder at kunne tilbyde vores kunder den nyeste teknologi og løsninger er effektiviserer processer og arbejdsgange.  Derfor er vi glade for at være Uniconta Partner og har et tæt samarbejde omkring udvikling af løsninger og nye moduler.

Udvalgte nyheder om Uniconta

SUPPORT