I oktober havde vi fornøjelsen af at deltage som partner i Uniconta’s to udsolgte Digitale Guldkorn konferencer i København. To dage der viste at interessen for at tænke nyt i forhold til brugen af økonomisystemer er stor, og villigheden til at gøre op med de ”vante” måder at tænke på, absolut er til stede. Som Uniconta Partner havde vi en stand, hvor vi i pauserne mellem de interessante oplæg, stod klar til at tale med de mange deltagere der kom forbi.

 

”BRYD VANER – OG FÅ MERE UD AF DIT ØKONOMISYSTEM”

Ovenstående var vores tema for deltagelsen i konferencen, for vi tror inderligt på at det kræver ”vanebrud” for at få det optimale ud af sit økonomisystem. Ny teknologi og nye platforme har forandret måden vi kan (og bør) tænke økonomisystemer, og her er Uniconta en virkelig godt eksempel på en løsning, der giver mulighed for at optimere processer, skabe nye indsigter og dermed optimere sin forretning. I løbet af de to dage havde vi mange nysgerrige besøgende og gode dialoger om konkrete værktøjer og processer der kan gøre hverdagen lettere. Noget af det der blev talt mest om, var muligheden for integrationer til eksempelvis fragtløsninger, rapportering og BI samt opsætning af automatiserede processer. Alt sammen noget der er med til at frigive tid, så der kan kigges fremad og udvikle virksomheden.

 

På konferencen uddelte vi musemåtter med genveje til Uniconta. Et enkelt og konkret eksempel på, hvor let det kan være at optimere sin hverdag med nye vaner.

 

5 EKSEMPLER PÅ GODE VANER, DER ER MED TIL AT OPTIMERE UDBYTTET AF DIT ØKONOMISYSTEM

Vi har altid set det som vores fornemmeste opgave at forstå vores kunders forretning, organisation, processer og mål – for først når alt det er kendt, kan vi for alvor bidrage med vores specialistviden og give værdiskabende input til, hvordan teknologien kan understøtte virksomheden i endnu højere grad.

  1. Opsætning af BI-rapporter kan give indsigt i relevante nøgledata og mulighed for hurtigere at træffe de rigtige beslutninger.
  2. Integrer til relevante 3 partsløsninger og opnå en højere grad af automatisering, hvilket frigør ressourcer og mindsker fejl.
  3. Vær nysgerrig på om der er arbejdsprocesser som computeren eller brugen af AI (kunstig intelligens) kan hjælpe til at automatisere.
  4. Det skal være nemt at få adgang til data fra forskellige enheder, så ex. sælgere kan få adgang til data på farten.
  5. Gør det enkelt. Tænk altid på at forenkle processer og procedurer.

Uniconta har udarbejdet en spændende rapport om det digitale niveau blandt økonomi- og regnskabsfolk i Danmarks små og mellemstore virksomheder. Den kan du læse mere om og downloade her.

 

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan du kan udfordre vaner og få mere ud af dit økonomisystem, så er du altid velkommen til at kontakte Christian Birkmann på cb@datacomfort.dk eller telefon 70 200 142.

SUPPORT