Kontakt os

Har du brug for hjælp eller et godt råd?

Carsten Kock

Seniorkonsulent og partner

Carsten har dyb og mangeårig erfaring på revisions -og højt udviklingsniveau inden for ERP systemer.
Han har med fra start 80’erne hos Damgaard data og har senere virket som konsulent, primært hos mellemstore virksomheder i Danmark, og kender til alle former for komplekse strukturere inden for virksomhedsøkonomi.

Carsten er grundlægger af DataComfort og er for nylig gået fra partner til Seniorkonsulent, efter eget valg.

Christian Birkmann

Seniorkonsulent og partner

Christian har gennem de seneste 20 år arbejdet målrettet med at hjælper virksomheder til at skabe overblik over deres økonomi, så de kan spare tid i deres administration.

Med udgangspunkt i at skabe overblik og indsigt i data arbejder han med bla. enkel dataopsamling og rapportering – det skal være nemt at opsamle data og ligeledes skabe sig den indsigt der er nødvendig for at kunne træffe intelligente og hurtige beslutninger.

Christians baggrund ligger i IT-verdenen hvor han bla. har været systemadministrator på flere store systemer. De sidste 20 år har Christian arbejdet som konsulent i mere end 200 virksomheder med fokus på arbejdsprocesser og automatiseringer. Psykologi og forandringsledelse har også en plads i hans værktøjskasse.

Dorte Bjørn-Pedersen

Seniorkonsulent

dbp@datacomfort.dk
40 44 99 84

Dorte har mange års erfaring indenfor supply chain og indkøb i produktionsvirksomheder og har varetaget roller både som specialist, projektleder og leder. ERP-systemer på tværs af hele værdikæden har altid dannet kernen i de processer, hun har arbejdet med, og hendes tilgang til problemløsning er både meget hands-on og datadrevet. Som ERP-konsulent brænder Dorte for at optimere de administrative processer, og med fundament i Uniconta at sikre kunderne en smartere og mere effektiv hverdag.

Emilie Kongsgaard

Dataanalytiker og ERP-konsulent

ek@datacomfort.dk
22 55 40 22

Emilie er cand. scient. i data science og er dygtig til at håndtere, analysere og præsentere data.

Ion Nielsen

ERP-konsulent

 in@datacomfort.dk
 42 40 46 60 

Ion har arbejdet som projektleder og økonomisupporter i forskellige sammenhæng inden han blev ERP-konsulent. Hans erfaring ligger i både detailhandel håndværk og bogholderi. Ions drivkraft ligger i at hjælpe virksomhedernes Uniconta brugere til at udvide deres viden og processoptimere samt sikre at teamet har samme fokus og især konverteringsprojekter når målet.

Lars Rasmussen

Systemudvikler

lr@datacomfort.dk
40 44 56 13

Lars er kreativ og finder en teknisk løsning på selv de mest komplekse problemstillinger. Han har erfaring med udvikling af serverapplikationer, mobilapps og plugins. Han har været med fra starten af Uniconta og har arbejdet intensivt med Unicontas API siden de tidligste versioner

Poul Jørgensen

Systemudvikler

pj@datacomfort.dk
40 92 44 22

Når kunder og kollegaer kommer med kreative ideer, er Poul klar til at gribe boldene. Han omsætter ønsker og ideer til kode og programmer. Han har arbejdet med flere former for udvikling og siden 2020 med Uniconta plug-ins og rapporter.

Sebastian Baunsgaard

Dataanalytiker & ERP-konsulent

sb@datacomfort.dk
22 24 68 80

Sebastian har en solid baggrund indenfor performance marketing med særligt fokus på dataanalyse og rapportering. Gennem omfattende dataanalyse har Sebastian formået at optimere virksomheders strategier og bidrage til markant omsætningsvækst. Han besidder en skarp evne til at navigere i store datamængder og udtrække væsentlige indsigter, som kan anvendes effektivt i den daglige drift. 

Med sin analytiske tilgang sikrer Sebastian, at data bliver en central del af beslutningsprocessen, hvilket styrker den strategiske retning og konkurrenceevne.

 

Stine Stenstrup Larsen

Seniorkonsulent

ssl@datacomfort.dk
42 44 40 09

Stine er udannet revisor og har i mange år arbejdet med bogholderi og revision for små og mellemstore virksomheder. For Stine har det altid været et fokus at optimere den daglige drift og gøre arbejdet så let som muligt, men samtidig bruge de informationer der er tilgængelig for at optimere driften. Stine har en bred viden om mange økonomiprocesser og mange økonomisystemer.

 

Følg med...

Vi kommer jævnligt med nyheder, tips og informationer om arrangementer på LinkedIn, Facebook og youtube.

Nyhedsbrev

Book 1:1 møde med os

Har du spørgsmål eller ønsker inspiration til en problemstilling – Book en tid når det passer dig bedst.

Kontortider

Mandag – fredag 8.00 – 16.00

Generel information

Direktør: Christian Birkmann
CVR: 10 03 56 51

Bank

Danske Bank
Reg.nr. 3163 konto 00115 97181
IBAN:   DK34 3000 00115 97181
SWIFT: DABADK

SUPPORT