Komplet og moderne ERP-system

Uniconta giver dig fuld fleksibilitet til at vokse samtidig med at tilbyde en enkel og intuitiv hverdag

Uniconta logo højformat 600_538 pixel 72 dpi RGB

Alt hvad du behøver

Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der understøttter din virksomhed i at blive digital. Resultatet er et intuitivt regnskabspropgram, der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde funktioner giver dig komplet overblik over din virksomhedsøkonomi og kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.

an tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Uniconta udvikler en standard økonomiløsning og lader partnerne udvikle brancheløsninger og udvidelser. Læs mere om modulerne under fanen ‘moduler’.

Lande
0
Aktive brugere
0
Revisorer og bogholderivirksomheder
0

Prøv Uniconta helt gratis

Du kan prøve Uniconta enkelt og gratis, klik på linket og udfyld formularen så er du i gang med Uniconta inden for 2 min.

Ekstra moduler til Uniconta

Vi har på baggrund af vores kunders behov udviklet forskellige moduler til Uniconta. På den måde sikrer vi, at vores kunder får automatiseret mange processer. Dette frigiver tid. Hvis du vil læse mere om de forskellige moduler, vi tilbyder, så klik på knappen nedenfor.

Maksimal hastighed

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Den kører på din computer, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Kom nemt i gang med Uniconta – Vi flytter dine data fra C5, NAV eller e-conomics, sætter dine faktura op og giver dig personlig og effektiv undervisning.

 

PC - tablet - telefon

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger. Vi har et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, e-conomic og Dynamics NAV. Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Nemt for dine medarbejdere

Uniconta er et enkelt og intuitivt økonomisystem, der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt.

Det er vigtigt for os, at dine medarbejdere er klædt godt på. Uniconta er enkelt og nemt at bruge, og vi afholder løbende kurser, der sikrer at dine medarbejdere er up-to-date og udnytter Uniconta bedst muligt.

I forbindelse med overgangen til Uniconta tilbyder DataComfort undervisning af medarbejderne, så de er klar til, at Uniconta går i drift.

Få mere udbytte af Uniconta

Vi ønsker at hjælpe dig til at få så meget som muligt ud af din Uniconta. Derfor udsender vi  følgende:

  • Invitationer til webinarer om nye versioner
  • Nyheder om Uniconta og DataComfort
  • Information om kurser og seminarer
 

Det sker 5-6 gange om året så du bliver ikke væltet i mail. Vi du gerne holde din indbakke fri, så har vi næsten de samme informationer på LinkedIn, hvor du også kan følge os.

Tips og viden om Uniconta

* Nødvendig

Erik Damgaard

Uniconta A/S er stiftet af Erik Damgaard, der har udviklet økonomisystemer siden 1983. Erik står bag økonomisystemerne Danmax, Concorde, C5, XAL og Axapta, der i dag hedder Microsoft Dynamics AX.
Erik Damgaard er en af de mest ansete eksperter indenfor ERP og økonomisystemer, og hans mål om at udvikle software, der er både enkelt og let tilgængeligt, og som samtidig omfatter alle væsentlige redskaber og funktioner, gør Uniconta til et unikt program indenfor økonomistyring.

 

Øvelse gør mester

DataComfort er startet af tidligere ansatte i Damgaard data og har en naturlig tilknytning til Erik Damgaard. DataComfort har stor erfaring med regnskab og økonomi fra mange forskellige systemer. Derfor var det også naturligt for Uniconta at vælge DataComfort som supportpartner på Uniconta.

100% cloud baseret økonomisystem

Uniconta er et 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem, der giver komplet overblik over virksomhedsøkonomien og understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

Rådgivning – optimering af processer og indtjening

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at forstå din forretning, organisation, processer og mål for derigennem at være en værdiskabende sparringspartner, der hjælper med at få jeres IT-løsning til at optimere processer og indtjening i virksomheden.

Support

Vi sætter en ære i at levere hurtig og effektiv support, så du let kommer videre hvis du oplever udfordringer med din IT-løsning eller har ønsker til ny funktionalitet.

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT