Kundecase - sådan fik Essential Foods optimeret deres virksomhed

Essential Foods har fået effektiviseret og optimeret deres forretning

Essentiel Foods er en virksomhed med vokseværk. De startede i 2012 og har siden da fordoblet deres omsætning hvert 2. – 3. år. Virksomheden har 10 webshops i 5 forskellige lande.  Da deres tidligere økonomisystem blev for småt, valgte de at skifte til Uniconta. Dette fortæller Essentiel Foods’ direktør mere om i videoen nederst i artiklen.

Vi har igennem dette skift af økonomisystem, og alt det vi har sat op omkring det, fået nedsat vores omkostninger og kører langt mere effektivt.” forklarer Jens Damgaard, direktør i Essential Foods.

Effektivisering af processer

Essential Foods havde et ønske om at få effektiviseret og automatiseret mange af deres arbejdsprocesser, så de derved kunne spare værdifuld tid. Dette har DataComfort hjulpet dem med ved at sætte strøm til deres salgsordreflow og lagerstyringen.

“I denne tid, hvor priserne på råvarer og på energi stiger så meget som de gør, der er vi jo ligesom alle andre udsat for et enormt pres tryk i forhold til prisstigninger på varer.” fortæller Jens Damgaard og fortsætter, “Hele den effektivisering af vores ordreflow og logistik og vores bogføring har gjort, at vi faktisk har været i stand til at cutte en del interne omkostninger på varerne.

DataComfort har blandt andet udviklet et Nets Easy modul i samarbejde med Essential Foods. Inden dette modul brugte de meget tid på kortafstemningsprocessen.

Et system, der kan følge med virksomhedens vækst

Uniconta er et ERP-system med mulighed for at lave tillægsløsninger som passer til alle typer af virksomheder. Essential Foods har kunder i udlandet, hvilket har medført et behov for fragt- og toldhåndtering i udlandet. Denne proces har vi hjulpet dem med at få effektiviseret ved hjælp af en tillægsløsning, som opfyldte deres behov. Uniconta kan derfor følge med virksomhedens vækst. 

Jens Damgaard forklarer: “Så for os er timingen, i forhold til skift af økonomisystem til et system, hvor vi også kan opskalere i forhold til de planer vi har i fremtiden, været utrolig god.” 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller ønsker hjælp eller inspiration til valg og optimering af dit ERP-system, så er du altid velkommen til at ringe til os på 70 200 142.

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT