20 år med kunden i centrum – og et dedikeret fokus på at optimere processer og indtjening ved implementering og udvikling af markedets førende økonomisystemer.

Med en ydmyg ambition om at sætte kundetilfredshed og service i fokus, og være ekspert i markedets førende økonomisystemer, slog Carsten Kock i 2000 for første gang dørene op til Datacomfort.

En virksomhed der blev skabt på baggrund af mange år hos Damgaard IT og en stor nysgerrighed på at få C5 og Navision til at gøre en stor forskel for danske virksomheder. Allerede i 2001 kom Christian Birkmann ombord og er i dag medejer og ansvarlig for de kommercielle og salgsmæssige aktiviteter i virksomheden.

20 år er siden fløjet afsted. 20 år med overskud og et fantastisk flow i virksomheden som har gjort det muligt at følge med den store markedsmæssige udvikling. Vi har gennem tiden set systemer som Navision, C4, C5 og XAL blive udfaset og et skifte fra hostede løsninger til cloud-baserede løsninger. En udvikling der kun har været mulig at følge med i, på grund af vores dedikerede medarbejdere der, ligesom os, trives i et miljø, hvor vi løbende er i udvikling og brænder for at skulle sætte sig ind i nye systemer og strukturer.

Vi er utrolig stolte over de store projekter som vores kunder har vist os tillid til at løse, fordi de vejede kompetence, service og forretningsforståelse højere end virksomhedsstørrelse og referencer. Gennem årene er der løftet store Navision projekter, hvor hele organisationen har været i spil

I dag er fokus på Uniconta som vi ser som et unikt system, der opfylder behovene for en lang række virksomheder og som giver mulighed for at vi kan gøre det vi er bedst til: at skabe og implementere individuelle IT-løsninger, der optimerer processer og indtjening hos vores kunder.

De første år med Uniconta har vist, at et ”let og agilt” program koblet med vores fokus på kundens réele behov og en dyb forretningsforståelse, skaber nogle optimale løsninger både økonomisk og procesmæssigt.

I 2019 blev vi en del af CoworkIT netværket, der gør os i stand til at løse endnu flere opgaver med specialister indenfor de fleste IT-discipliner og også muligheden for mere ”landsdækkende” support, hvis det er påkrævet.

Vi ser frem til en spændende fremtid, hvor vi kan bygge videre på vores stærke DNA, hvor kunden, den ærlige dialog og vores altid opdaterede kompetencer, hjælper virksomheder til at opnå succes baseret på den indsigt og de automatiserede processer deres økonomisystem giver mulighed for.

Et 20-års jubilæum synes vi bestemt er værd at fejre, men som mange andre aktiviteter i øjeblikket, så sætter vi det samfundsmæssige hensyn højere end vores egne behov, og afventer tiden for at se, hvornår det bliver muligt at invitere kunder og samarbejdspartnere.

Vi lover jer, I kommer til at høre mere!

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”3367″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”fade-in” full_width=”yes” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption=”Carsten & Christian ser tilbage på 20 år med DataComfort” width=”1/3″ el_position=”last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/3″ el_position=”first”][/spb_text_block] [spb_icon_box title=”Tips og nyheder” box_type=”standard” image=”ss-mail” color=”accent” target=”_self” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/3″]

Vi sender 3-6 gange om året tips og nyheder ud. Tilmeld dig her:


SUPPORT