Sådan fik Essential Foods optimeret deres virksomhed

Essential Foods har fået effektiviseret og optimeret deres forretning

Essentiel Foods er en virksomhed med vokseværk. De startede i 2012 og har siden da fordoblet deres omsætning hvert 2. – 3. år. Virksomheden har 10 webshops i 5 forskellige lande.  Da deres tidligere økonomisystem blev for småt, valgte de at skifte til Uniconta. Dette fortæller Essentiel Foods’ direktør mere om i videoen nederst i artiklen.

Vi har igennem dette skift af økonomisystem, og alt det vi har sat op omkring det, fået nedsat vores omkostninger og kører langt mere effektivt.” forklarer Jens Damgaard, direktør i Essential Foods.

Effektivisering af processer

Essential Foods havde et ønske om at få effektiviseret og automatiseret mange af deres arbejdsprocesser, så de derved kunne spare værdifuld tid. Dette har DataComfort hjulpet dem med ved at sætte strøm til deres salgsordreflow og lagerstyringen. Dette er blandt andet hjulpet af automatisk fakturering og en direkte integration til eksterne lagerhoteller via NemEDI.

Integrationen af deres lager med ordrestyringen øger effektiviteten, forbedre kundeservice og reducere risikoen for fejl, hvilket har en positiv indvirkning på virksomhedens bundlinje.

“I denne tid, hvor priserne på råvarer og på energi stiger så meget som de gør, der er vi jo ligesom alle andre udsat for et enormt pres tryk i forhold til prisstigninger på varer.” fortæller Jens Damgaard og fortsætter, “Hele den effektivisering af vores ordreflow og logistik og vores bogføring har gjort, at vi faktisk har været i stand til at cutte en del interne omkostninger på varerne.

DataComfort har blandt andet udviklet et Nets Easy modul i samarbejde med Essential Foods. Inden dette modul brugte de meget tid på kortafstemningsprocessen.

Et system, der kan følge med virksomhedens vækst

Uniconta er et ERP-system med mulighed for at lave tillægsløsninger som passer til alle typer af virksomheder. Essential Foods har kunder i udlandet, hvilket har medført et behov for fragt- og toldhåndtering i udlandet. Denne proces har vi hjulpet dem med at få effektiviseret ved hjælp af en tillægsløsning, som opfyldte deres behov. Uniconta kan derfor følge med virksomhedens vækst. 

Jens Damgaard forklarer: “Så for os er timingen, i forhold til skift af økonomisystem til et system, hvor vi også kan opskalere i forhold til de planer vi har i fremtiden, været utrolig god.” 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller ønsker hjælp eller inspiration til valg og optimering af dit ERP-system, så er du altid velkommen til at ringe til os på 70 200 142.

Få mere udbytte af Uniconta

Vi ønsker at hjælpe dig til at få så meget som muligt ud af din Uniconta. Derfor udsender vi  følgende:

  • Invitationer til webinarer om nye versioner
  • Nyheder om Uniconta og DataComfort
  • Information om kurser og seminarer
 

Det sker 5-6 gange om året så du bliver ikke væltet i mail. Vi du gerne holde din indbakke fri, så har vi næsten de samme informationer på LinkedIn, hvor du også kan følge os.

Tips og viden om Uniconta

* Nødvendig
SUPPORT