Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i gang med bankafstemning i Uniconta

24. november kl. 9:00 - 10:00

595kr

Bankafstemning i Uniconta gør det nemt og hurtigt at afstemme sine bankkonti. Ideen bag modulet er, at man importerer alle sine transaktioner fra sin bank. Disse transaktioner skal så enten matche transaktioner foretaget på din bankkonto i Uniconta, eller overføres til en kassekladde, og bogføres herfra på din bankkonto i Uniconta så de bliver transaktioner i Uniconta.

 

Kurset er opdelt i 2 dele;

Første del foregår online hvor vi introducerer funktionerne og underviser i brugen af bankafstemning. Dette tager ca. 40 minutter.

Anden del er en individuel support på 15 min. hvor vi hjælper jer med at opsætter filformater til bankafstemning, så du kan komme i gang med at bruge det. I forbindelse med kurset aftales tid til den individuelle del, der typisk vil ligge samme dag som kurset.

Vi sender op til kurset en mail med informationer om hvordan du deltager.

Vi anbefaler at du har et headset for ikke at genere dem der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører hvad der sker omkring dig.

Under kurset vil der være mulighed for at stille spørgsmål. I den forbindelse vil vi benytte mikrofon til at få spørgsmål fra deltagerne.

Se evt. vores video med tips til gode onlinemøder.

 

Detaljer

Dato:
24. november
Tidspunkt:
9:00 - 10:00
Pris:
595kr
Begivenhed Kategori:

Sted

Online
Teams

Registreringen er lukket for denne begivenhed.

Ønsker du at annullere din tilmelding?

Vi sender den en email med et link til at afmelde dig kurset/webinaret

SUPPORT