Indlæser Begivenheder

Uniconta Økonomi-, salg- og indkøbshåndtering

17. oktober 2022 kl. 9:00 - 12:00

Vi afholder kursus, der hjælper deltagerene i gang med økonomi, debitor, salg, kreditor, og indkøb. Vi anbefaler at deltagere forinden har deltaget på seminar eller på anden vis stiftet bekendskab med Uniconta.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til alle, som bruger Uniconta eller skal til at bruge Uniconta.


Oversigt på punkter som forventes gennemgået

Agendaen tilpasses deltagernes ønsker

  • Firma
  • Økonomi
  • Debitor
  • Kreditor
  • Afrunding med spørgsmål 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
17. oktober 2022
Tidspunkt:
9:00 - 12:00
Pris:
990kr
Begivenhed Kategori:

Sted

Online
Teams

FAQ

Ja, det kan du. Hvis du får lyst til at afmelde dig, så kan dette gøres vha. eventet på hjemmesiden. Når du indtaster den mail, du har tilmeldt dig med, dukker en besked op under tilmeldingsblanketten, hvor der står: Ønsker du at annullere din tilmelding?

Hvis du klikker her, kan du indtaste din mail. Herefter sender vi et link til annullering af tilmelding.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på support@datacomfort.dk eller ringe på 70 200 142, så sørger vi for at afmelde dig.
Når du har tilmeldt dig et betalt arrangement sender vi dig en faktura. Prisen vil fremgå af faktaboksen i toppen, hvis det ikke er gratis.
Hvis seminaret/webinaret afholdes online, så sender vi dig et link 1 dag før. Hvis du ikke modtager et link på dette tidspunkt, så kan mailen være endt i spam.

Hvis du fortsat ikke kan finde mailen, så kan du ringe til os på 70 200 142 eller send os en mail på support@datacomfort.dk.
Du skal som udgangspunkt ikke forberede dig til vores seminarer/webinarer, men det kan være en god idé, at skrive eventuelle spørgsmål ned, så du sikre dig, at du får stillet alle dine spørgsmål undervejs.

Det kan også være en god idé, at du har et headset for ikke at genere dem, der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører, hvad der sker omkring dig.

Registreringen er lukket for denne begivenhed.

SUPPORT