I DataComfort oplever vi en meget positiv tilgang af nye kunder og en stigende interesse for at konvertere til Uniconta som nyt regnskabssystem. Det er en udvikling, der holdt os godt travle i 2020 og nu kræver at vi føjer flere ressourcer til vores hold af dedikerede medarbejdere.

 

Vi er derfor utrolig glade og stolte over at kunne byde velkommen til Ion Nielsen, der er startet som ny konsulent hos os.

Ion kommer med en bred faglig baggrund, der spænder bredt fra slagter til projektleder for store IT- projekter.

I DataComfort sætter vi altid mennesket først, og derfor hylder vi den diversitet, vi har i vores team, og derfor også den spændende baggrund og de menneskelige kompetencer, som Ion kommer til virksomheden med. Ion brænder for at støtte og supportere vores kunder i konkrete problemstillinger, og vil være garant for at problemer løses hurtigt og effektivt i samarbejde med de øvrige hold af kompetente medarbejdere huset.

Med sin Prince2 certificering ligger det Ion naturligt at projektlede komplekse IT-projekter og ser i den forbindelse frem til at tilføre holdet i DataComfort styrkede kompetencer på netop det område.

At være nystartet i en coronatid, hvor alle medarbejder arbejder hjemmefra, er ikke optimalt. Det har krævet noget helt særligt at komme ombord i virksomheden, kulturen og ikke mindst de mange tekniske aspekter omkring Uniconta. Ion har med stor iver og energi kastet sig ud i projektet, og med god support fra resten af holdet, er Ion allerede godt i gang.

Om sin opstart udtaler Ion ”Det har selvfølgelig været anderledes og udfordrende at starte op midt i en tid, hvor alle arbejder hjemmefra. Når det er sagt, så har det været fantastisk at mærke den store støtte op opbakning fra mine nye kollegaer og ledelsen, der har gjort læringskurven stejl og hjulpet mig hurtigt og godt i gang.”

Vi håber I vil byde Ion velkommen.

Ion Nielsen kan kontaktes på in@datacomfort.dk og telefon 42 404 660.

Webinarer og kurser

Er det vigtigt at du og dine kollegaer altid kan bliver klogere og mere effektive?

Vi holder løbende kurser og introduktionswebinarer

Introduktion til Uniconta - Webinar

Introduktion til Uniconta – Webinar

11 aug 2022 09:00 – 11:00
Kom i gang med bankafstemning i Uniconta

Kom i gang med bankafstemning i Uniconta

25 aug 2022 09:00 – 10:00
Introduktion til Uniconta - Webinar

Introduktion til Uniconta – Webinar

15 sep 2022 09:00 – 11:00

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT