Dashboard-pakke

Få overblik over dit data

Vi har udarbejdet en dashboard-pakke, der indeholder seks forskellige dashboards med henblik på at give dig, det bedst mulige overblik over din virksomhed, samt at gøre din arbejdsdag nemmere. 
Pakken indeholder:

Vækst i varegrupper
Dette dashboard er med til at give dig et indblik i væksten af diverse varegruppe. I dette dashboard kan du filtre efter både varegrupper samt årstal for et endnu bedre overblik. Dashboardet indeholde både en grafisk visning samt en tabel over de præcise tal, der ligger bag graferne. 

Nøgletal
Dette dashboard har til hensigt at give ledelsen/bestyrelsen et samlet overblik. Denne pakke indeholder blandt andet en tabel over omsætningen, overskud før renter samt overskudsgraden over tid. Derudover indeholder den også en grafisk visning af førnævnte.

Ordrebeholdning og salg
Dette dashboard indeholder en grafisk visning af ordrebeholdningen og salg, der kan filtreres efter årstal samt en grafisk visning af omsætningen pr varegruppe, der også kan filtreres efter årstal.

Kreditor
Dette dashboard indeholder en oversigt over de største kreditore samt den aktuelle kreditorgæld.

Debitor
Dette dashboard indeholder en grafisk visning af åbne poster over tid. Den indeholder også top 10 over de debitorer, der har givet bedste dækning over det seneste 12 mdr. samt top 10 over de debitorer, der har givet højest omsætning over det seneste 12 mdr.

Økonomisk lagerbeholdning 
En oversigt over økonomisk lagerbeholdning de sidste 12 måneder.

Nedenfor kan du klikke på billederne af dashboards, der indeholder nogle af de dashboards, der er beskrevet ovenfor. Billederne viser de forskellige funktioner, de indeholder, men er lavet ud fra et fiktivt regnskab. 

DataComfort står vi altid klar til at tage en dialog om din situation, og vi står altid til rådighed for rådgivning og sparring om, hvilken løsning, der er den rigtige for jer. Det er også muligt at se og afprøve denne pakke med jeres regnskab. Ring til os på telefon 70 200 142.

SUPPORT