I disse dage drager mange velfortjent på sommerferie. Vi afslutter et første halvår der har været præget af et stort behov for omstilling og tilpasning som følge corona-situationen i Danmark. Vi håber ferien vil blive brugt godt på afslapning, nærvær og måske også refleksion over alle de læringer vi kan tage med os fra det første halvår af 2021.

Et halvår med fokus på optimering og automatisering

I DataComfort ser vi tilbage på et spændende og travlt forår. Vi har mærket et stort ønske om at optimere og automatisere virksomhedernes interne processer omkring de forretningskritiske data, der typisk forankres i økonomisysystemet. Med de nyere økonomisystemer som bl.a. Uniconta, er det blevet langt lettere at opsætte systemet til at kunne give et hurtigt overblik over data og automatisere mange manuelle processer, så ressourcerne kan bruges bedste muligt. Et område vi har inspireret, rådgivet og arbejdet meget på i den forgangne periode

 

Mange virksomheder søgte SMV:Digital-puljen, hvor der var afsat store million beløb til rådgivning og implementering inden for dette område. I den forbindelse hjalp vi en del virksomheder, og alle de erfaringer vi har opsamlet i den proces, deler vi meget gerne ud af, så du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere. Det er værd at holde øje med disse puljer, hvis de igen åbner op for puljer til dette område.

Rigtig god ferie – vi sidder klar til at hjælpe dig hele sommeren

Til sidst ønsker vi dig og dine kære en rigtig dejlig sommer. Vi håber du vil bruge den godt, og sørge for at lade batterierne godt op, så du er klar til et godt andet halvår.

I DataComfort er telefonen åben hele sommeren og der er altid konsulenter klar til at hjælpe og rådgive dig, når du har behov.

God sommer.

De bedste hilsner

Christian Birkmann og resten af holdet i DataComfort

Vi sender 3-6 gange om året tips og nyheder ud. Tilmeld dig her:


SUPPORT