Gode råd ved opgradering til Windows 10

Gode råd ved opgradering til Windows 10

Overvejer du at opgradere til Windows 10 så er her et par gode råd…

Hovedparten af vores kunder anvender stadig Windows 7, ganske enkelt fordi det er et solidt styresystem. Frem til efteråret 2016 er det fortsat muligt at købe nye pc’er og bærbare med Windows 7 præinstalleret. Det er også vigtigt at nævne, at Microsoft vil fortsætte med at udgive opdateringer til Windows 7 frem til januar 2020.

Når det er sagt, så er der også en del, der har taget imod Microsofts gratis tilbud om opgradering til Windows 10. Windows 10 minder i det daglige meget om Windows 7, og de fleste vænner sig hurtigt til de små forskelle, der trods alt er. Vores kunder har givet mange årsager til at opgradere til Windows 10 – men det har naturligvis også betydning, at Microsoft har sagt, at det kun er gratis frem til 29. juli 2016.

Generelt udtrykker vores kunder tilfredshed med opgraderingen og kun enkelte har haft problemer. Derfor har DataComfort samlet nogle par gode råd til dem, som overvejer at opgradere til Windows 10.

  • Sørg for at lave en fuld backup af maskinen inden opgradering. Selvom Windows 10 kan nedgradere til den tidligere installerede Windows i 30 dage efter opgradering, så har vi desværre oplevet, at det ikke altid fungerer.
  • Undersøg inden opgraderingen om dine programmer og hardware er kompatible med Windows 10. Typisk kan ældre software og hardware have problemer. Fx er Office 2003 ikke fuldt kompatibel med Windows 10.
  • Sørg for at opgradere den software du har på din pc til nyeste version, i de tilfælde det er muligt. Det være sig Adobe Reader, Java, Edoc PDF Printer etc.

70 200 142

Har du spørgsmål så giv os et kald.

Jeg har siden 1998 beskæftiget mig med ERP og infrastruktur, inden for handel og produktionsvirksomheder. Jeg brænder for at skabe og implementere individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med fokus på at optimere processer og indtjening.
SUPPORT