I samarbejde med Uniconta afholdte vi seminar torsdag den 20. april i Hillerød

Torsdag den 20. april fra kl. 9.00-12.00 afholdte vi i samarbejde med Uniconta med et spændende program, hvor gæsterne kom helt tæt på programmet og folkene bag det nye unikke økonomisystem.
Vores egne specialister Carsten, Christian og Preben deltog hele dagen.

[table type=”standard_minimal”]
[trow]
[tcol]

Agenda

Seminaret afholdes hos Pharmakon på Milnersvej 42, 3400 Hillerød.

[/tcol]
[tcol][sf_iconbox image=”ss-compass” character=”” color=”standard” type=”boxed-one” title=”Læs mere om Uniconta” animation=”none” animation_delay=”200″ link=”http://datacomfort.dk/uniconta/” target=”_self”]
Læs mere om Uniconta og prøv det gratis[/sf_iconbox]

[/tcol]
[/trow]
[/table]

 

Tilmelding

Der er lukket for tilmelding. Er du interesseret i et seminar så ring til Carsten (70 200 142) og hør om kommende arrangementer eller foreslå et arrangement i dit område.

 

 

Datacomfort er officiel Uniconta Partner

Uniconta er et nyt økonomisystem, der indeholder alt hvad du behøver.
Uniconta er et 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem, der giver komplet overblik over virksomhedsøkonomien og understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Uanset om du arbejder som revisor, økonomiansvarlig eller bogholder, dækker Uniconta alle behov for udførelse af dine økonomiopgaver.

 

Skift til Uniconta uden besvær

Der er udviklet effektive konverteringsværktøjer, dert gør det nemt og sikkert at skifte til Uniconta fra Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Datacomfort er officiel Uniconta Partner

Hos DataComfort er vi stolte over at være officiel Uniconta Partner. Vi står altid til rådighed for rådgivning, vejledning og support i forhold til Uniconta, så du får mest ud af din investering.

 

 

 

SUPPORT