Microsoft Dynamics NAV bliver til Business Central

Microsoft Dynamics NAV bliver til Business Central

Microsoft Dynamics NAV forsvinder

- Skifter navn til Dynamics 365 Business Central​

Fra oktober 2018 udgår Microsoft Dynamics NAV som produktnavn. Herefter hedder det Business Central uanset om det er til lokal installation på egne servere eller som en hosted service. Dermed bliver det nye navn “Microsoft Dynamics 365 Business Central”.

 

Hvad er nyt

Ud over navnet, hvad kan vi så vente os af den nye NAV? Der kommer en række forbedringer i betjeningen af Business Central, der gør den nemmere og hurtigere end de tidligere versioner.

Siden slutningen af 2017 har NAV og Business Central delt kode og allerede derfra, har det været det samme program – forskellen har været, at NAV har kunne leveres at Microsoft partnere som hostede eller som lokale installationer og Business Central, har været det navn Microsoft har brugt i deres hostede løsninger.

Prøv Dynamics 365 Business Central gratis

  Brugeroplevelsen

  I Business Central er brugeroplevelsen opdateret på både den klassiske windowsklient, web-klienten samt de mobile klienter. Især mobil- og webklienterne er opdateret kraftigt og giver nu bla. mulighed for at få funktionsmenuer frem i andre skærmbilleder.

  En funktion der måske ikke lyder at meget, men som vi har set mange kunder anvende i mange andre systemer, er copy/paste ind i skærmbilleder i NAV. Det bruges eksempelvis til at indsætte ordrelinjer, der er kommet ind på en mail direkte til en salgsordre i Business Central eller data direkte fra Excel.

  Nemmere filtrering

  Det er blevet nemmere at sortere og finde sine data med datafiltre. Med nye datafiltre er det nu muligt at finde sine data vha. filtrering, så man ikke behøver at skulle huske specifikke ting men bare nogle få informationer. Dette kan kombineres med søgningsfunktionaliteten, så hvis man eks. har en attribut på vare der fortæller noget om farven, kan man vælge alle røde varer i en varegruppe.

   

  Microsoft har lavet en god oversigt over alle nyhederne vedr. Dynamics365 Business Central som du kan læse her

  Dynamics 365 Business Central

  Forfaldne - Dynamics 365 Business Central

  Analyse - Dynamics 365 Business Central

  Filtrering af varer - Dynamics 365 Business Central

  Har du spørgsmål så giv os et kald på 70 200 142

  Vi er altid klar til at besvarer dine spørgsmål eller bidrage med vores erfaring til dine problemstillinger. Når det gælder spørgsmål til implementering af nye systemer, eller et tjek at de eksisterend, er du i de bedste hænder hos Christian Birkmann, og ønsker du at tale en anden fra DataComfort kan du finde vores direkte numre her

  Tips og nyheder

  Vi sender 3-6 gange om året tips og nyheder ud. Tilmeld dig her:


  Jeg har siden 1998 beskæftiget mig med ERP og infrastruktur, inden for handel og produktionsvirksomheder. Jeg brænder for at skabe og implementere individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med fokus på at optimere processer og indtjening.
  SUPPORT