Det går godt for Uniconta – men hvor godt?

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan det går Uniconta. Om de stadig har penge til at udvikle deres produkt og forretning, eller om de snart skal ud at søge flere penge. Det har vi nu fået mulighed for at kunne give en indsigt i.

Uniconta har været i gang siden 2016 og været igennem en kraftig udvikling. For 3 år siden fik de tilført 60 millioner, og siden har der været stille omkring, hvordan det er gået. Uniconta har lige som resten af markedet mærket effekten af Corona. Uniconta var hurtige til at lave nogle korrektioner for at sikre deres forretning, og det har vist sig at være en god beslutning. De er kommet godt igennem Corona og har vækstet igennem hele perioden. Der har desværre også været kunder, der har drejet nøglen om, men der har tilsvarende også være forretninger, der har set på deres omkostninger og skiftet til Uniconta. Dette gør, at Uniconta er kommet igennem den første coronabølge med vækst.

Så alt i alt kan vi godt slå fast, at det går godt for Uniconta. Pr. september 2020 har Uniconta 10.000 aktive brugere i 41 lande.

Ud over de pæne tal er det interessant at se på bundlinjen. Tjener de penge og ja; Uniconta tjener penge, de er begyndt at være cash positive. Dvs. at de nu sparer op hver måned i stedet for at tære på deres kapital. Og der er stadig kapital til at øge udviklingen eller markedsføringen, hvor de ser en spændende mulighed.

Herfra skal lyde et ”godt kæmpet” og ”stor tillykke med resultaterne”. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Vi sender 3-6 gange om året tips og nyheder ud. Tilmeld dig her:


SUPPORT