DATACOMFORT INDLEDER SPÆNDENDE SAMARBEJDE MED ISLANDSKE ”SVAR” OMKRING UDVIKLING OG IMPLEMENTERING AF INTEGRATION OG MODULER TIL UNICONTA.

I dag er vi rigtig glade og stolte over at kunne lancere vores strategiske partnerskab med den islandske virksomhed Svar, der blandt andet byder på mange spændende integrationer mellem Uniconta, webshops og CRM-systemer.

Svar er en virksomhed, der gennem mere end 4 år har arbejdet målrettet med Uniconta. Løbende har Svar også udviklet mange tilføjelser til ERP-systemet samt integreret disse med flere softwareløsninger, såsom Posone, Intempus, WooCommerce, Shopify og Zoho CRM. Svar understøtter i dag over 80 kunder der bruger Uniconta på Island.

Vi har været i dialog med Svar gennem flere år, der ligesom os er meget dedikerede i deres arbejde og brænder for at levere værdiskabende ERP-løsninger til deres kunder – altid med fokus på at optimere forretningsprocesser. Med partnerskabet ser begge virksomheder et stort potentiale der kan grundlag for at fordoble væksten.

Runar Sigurðsson, administrerende direktør for Svar siger:

Vi er meget glade for at kunne annoncere partnerskabet med DataComfort i dag. Den viden og erfaring, der følger med partnerskabet, vil styrke vores løsninger til det islandske marked yderligere.

Der er meget potentiale i krydssalgsløsninger mellem danske og islandske kunder og den ekspertise, som DataComfort har med bl.a. at overføre kunder fra NAV-systemer til Uniconta, vil helt sikkert vise sig at være uvurderlig for os i fremtiden. 

I DataComfort har vi fokus på at være specialister i forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder, og understøtter i dag over 100 kunder der anvender Uniconta i Danmark. Vores mangeårige erfaring med NAV og arbejde som et NAV-løsningscenter, har givet os stor erfaring med at overføre data fra NAV til Uniconta, som er én af de områder, hvor vi kommer til at arbejde tæt sammen med Svar, for at supportere deres kunder med netop disse konverteringer.

 

Christian Birkmann, partner i DataComfort siger:

Med samarbejdet styrker vi bredden af ​​vores tjenester og udvider vores evne til at levere forretningsrapportering og indsigt. Samtidig drager vi fordel af, at det islandske marked er længere fremme, end vi er i Danmark på flere områder. Det ønsker vi at lære og drage fordel af, så vi kan bringe den viden og erfaring videre til det danske marked. Vi ser også flere områder, hvor erfaring fra Danmark kan bidrage til Svar’s forretning på Island.

 

Med den stigende interesse vi oplever fra virksomheder i forhold til at bruge Uniconta, ser vi meget frem til at præsentere nye moduler, der kan være med til at optimere processer og skabe øget indsigt for vores kunder. Særligt ser vi et stort potentiale i modulerne Uniconta Fragt, Insights for Uniconta samt integration til Zoho CRM.

SUPPORT