I samarbejde med Uniconta inviterer vi til seminar torsdag den 9. november i Hillerød

Torsdag den 9. november har vi sammen med Uniconta sammensat et spændende program, hvor du kan kommet helt tæt på programmet og folkene bag det nye unikke økonomisystem.

[table type=”standard_minimal”]
[trow]
[tcol]

Agenda

Seminaret afholdes hos Pharmakon, Milnersvej 42, 3400 Hillerød.

[/tcol]
[tcol][sf_iconbox image=”ss-compass” character=”” color=”standard” type=”boxed-one” title=”Læs mere om Uniconta” animation=”none” animation_delay=”200″ link=”http://datacomfort.dk/uniconta/” target=”_self”]
Læs mere om Uniconta og prøv det gratis[/sf_iconbox]

[/tcol]
[/trow]
[/table]

 

 

Datacomfort er officiel Uniconta Partner

Uniconta er et nyt økonomisystem, der indeholder alt hvad du behøver.
Uniconta er et 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem, der giver komplet overblik over virksomhedsøkonomien og understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Uanset om du arbejder som revisor, økonomiansvarlig eller bogholder, dækker Uniconta alle behov for udførelse af dine økonomiopgaver.

 

Skift til Uniconta uden besvær

Der er udviklet effektive konverteringsværktøjer, dert gør det nemt og sikkert at skifte til Uniconta fra Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Datacomfort er officiel Uniconta Partner

Hos DataComfort er vi stolte over at være officiel Uniconta Partner. Vi står altid til rådighed for rådgivning, vejledning og support i forhold til Uniconta, så du får mest ud af din investering.

 

 

 

SUPPORT