Efterberegn kostpriser har fået flere valg

Man kan nu i en efterberegning af kostpriser bestemme dato, bilag-serie og om man vil have alle poster til samme kladde, eller om man kun vil have posteringer fra lukkede periode i kladden.

Konverteringsprogrammet er udvidet

Vi kan nu læse filerne fra en svensk e-conomic og en ”international” e-conomic, hvor filerne er på engelsk. I C5 konverterer vi nu også notaterne på ordre- og indkøbslinjerne.
Vi har inkluderet en betaversion af en NAV konvertering. Det kræver dog, at man henvender sig til Uniconta Salg og får udleveret en NAV-Rapport, som er et program, vi har udviklet, til at udlæse data fra NAV.

DB og DG på ordrelinjerne

På ordrelinjerne kan man nu skrive i dækningsgrad- og dækningsbidrags-feltet. Uniconta vil så regne baglæns, og beregne prisen.

Underprojekter i sumoversigt

Vi kan nu inkludere underprojekterne i sumoversigten i projekter.

Styklister

Der er to nye lokalmenuer under rapporten lagertransaktioner. Stiller man sig på en linje, som er en færdigmelding af en stykliste, så kan man få vist de varelinjer, som indgik samt deres serie- og batchnumre.

Genberegning af styklistepriser

Vi har fået et nyt menupunkt i lager, som kan genberegne kost- og salgspriserne på alle styklister. Det er samme funktion, som man kan tilgå fra selve styklisten. Her har man dog mulighed for, at redigere priserne først.

Konverter tilbud til ordre

Når et tilbud konverteres til en ordre, så kigger Uniconta nu på, om man i præferencer har valgt om en ordre, der som standard skal reservere eller trække varen.

Kreditor fakturarapport

Vi kan nu danne en kreditorfaktura via rapportgeneratoren. Rapporten kan angives i layout grupperne.

Har du spørgsmål så giv os et kald.

SUPPORT