Indlæser Begivenheder

Introduktion til Uniconta

5. januar kl. 9:00 - 11:00

Husk at tilføje webinaret til din kalender. Det kan du gøre vha. knappen til højre.


 

Vil du se hvordan Uniconta fungerer og hvordan du nemt kan skifte fra C5 til Uniconta, så sæt et par timer af i kalenderen.

Vi har sammensat et spændende program, hvor du kan kommet helt tæt på programmet og får indsigt i hvordan du kan bruge det.

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft

Agenda

  • Velkomst
  • Historien bag Uniconta
  • Konvertering
  • Priser
  • Demo
  • Hvordan flytter vi C5 til Uniconta
  • Spørgsmål
  • Afrunding

Pris: Gratis

Vi sender op til seminaret en mail med informationer om hvordan du deltager.

Vi anbefaler at du har et headset for ikke at genere dem der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører hvad der sker omkring dig.

I slutningen af webinaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål. I den forbindelse vil vi, alt efter deltagerantallet, benytte mikrofon eller chat til at få spørgsmål fra deltagerne.

Se evt. vores video med tips til gode onlinemøder.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Introduktion til Uniconta

Detaljer

Dato:
5. januar
Tidspunkt:
9:00 - 11:00
Series:
Begivenhed Kategori:

Sted

Online
Teams

FAQ

Ja, det kan du. Hvis du får lyst til at afmelde dig, så kan dette gøres vha. eventet på hjemmesiden. Når du indtaster den mail, du har tilmeldt dig med, dukker en besked op under tilmeldingsblanketten, hvor der står: Ønsker du at annullere din tilmelding?

Hvis du klikker her, kan du indtaste din mail. Herefter sender vi et link til annullering af tilmelding.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på support@datacomfort.dk eller ringe på 70 200 142, så sørger vi for at afmelde dig.
Når du har tilmeldt dig et betalt arrangement sender vi dig en faktura. Prisen vil fremgå af faktaboksen i toppen, hvis det ikke er gratis.
Hvis seminaret/webinaret afholdes online, så sender vi dig et link 1 dag før. Hvis du ikke modtager et link på dette tidspunkt, så kan mailen være endt i spam.

Hvis du fortsat ikke kan finde mailen, så kan du ringe til os på 70 200 142 eller send os en mail på support@datacomfort.dk.
Du skal som udgangspunkt ikke forberede dig til vores seminarer/webinarer, men det kan være en god idé, at skrive eventuelle spørgsmål ned, så du sikre dig, at du får stillet alle dine spørgsmål undervejs.

Det kan også være en god idé, at du har et headset for ikke at genere dem, der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører, hvad der sker omkring dig.Introduktion til Unicontafragt

Vil du vide mere om fragthåndtering i Uniconta, så kan du se vores optagelse nedenfor af et tidligere webinar netop om dette.
Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 200 142


Registreringen er lukket for denne begivenhed.

SUPPORT