Indlæser Begivenheder

Digitalisering – gør dig digital og klar til den nye bogføringslov

18. januar 2023 kl. 9:00 - 11:00

Husk at tilføje webinaret til din kalender. Det kan du gøre vha. knappen til højre.


 

1. juli 2022 trådte den nye bogføringslov i kraft, som medfører nye krav til dit ERP-system, og hvordan du bruger systemet.

Vi har derfor tilrettelagt et webinar, hvor du bliver præsenteret for, hvad du skal være opmærksom på i relation til den nye bogføringslov, og hvordan du får det implementeret i Uniconta.

Der vil blandt andet være fokus på bankafstemning, bilag samt e-fakturering, som er nogle af de procedurer, der stilles nye krav til i forbindelse med den nye bogføringslov.

 


Vi sender op til seminaret en mail med informationer om, hvordan du deltager.

Vi anbefaler, at du har et headset for ikke at genere dem, der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører, hvad der sker omkring dig.

I slutningen af webinaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål. I den forbindelse vil vi, alt efter deltagerantallet, benytte mikrofon eller chat til at få spørgsmål fra deltagerne.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
18. januar 2023
Tidspunkt:
9:00 - 11:00
Pris:
599kr

Sted

Online
TeamsIntroduktion til Unicontafragt

Vil du vide mere om fragthåndtering i Uniconta, så kan du se vores optagelse nedenfor af et tidligere webinar netop om dette.
Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 200 142


Registreringen er lukket for denne begivenhed.

SUPPORT