Den klassiske C5 nærmer sig pensionsalderen og i den forbindelse får du her nogle relevante informationer og beslutninger for dem der fortsat anvender C5.

Har du opdateringsabonnement? Hvis ikke, kan der være flere fordele

Opdateringsabonnementet giver mulighed for at kunne opgradere til andre Microsoft systemer som f.eks. NAV. Dette kan ske på to måde: enten får du mulighed for at konverterer funktioner og brugere fra C5 til NAV eller også får du mulighed for at købe et andet ERP-system fra Microsoft med en rabat, der svarer til den værdi man gennem tiden har købt C5 og moduler for.

Især den første løsning kan være en god handel for mange. Vi står altid til rådighed for rådgivning og vejledning om, hvilken løsning der vil være bedst for jer.

Frem til 8. januar 2019 vil Microsoft fortsat understøtte C5 med opdateringer der sikre at systemet fungere optimalt. Det kunne eksempelvis være en opdateringer ifm. frigivelse af ny Office pakke.

Efter ophør af support:

Relevante datoer

I forbindelse med at C5 går på pension er der nogle vigtige datoer, som du skal være opmærksom på, uanset om du har opdateringsabonnement eller ej.

Tag en beslutning

Vi vil opfordre til at I tage en beslutning om hvorvidt I skal fortsætte med opdateringsabonnement eller ej. Hvis ikke opdateringsabonnementet opsiges fortsætter dette. Herunder kan du læse mere om hvad der er inkluderet i opdateringsabonnementet som vi håber kan være med til at underbygge jeres beslutning. Vi står gerne til rådighed med vejledning såfremt du har spørgsmål, så ring gerne til Christian på 40 44 61 14

Vil du vide mere om mulighederne med Microsoft opdateringsabonnement kan du læse Microsofts guide her

SUPPORT