Databehandling og -visualisering

Tag datadrevne beslutninger

Dashboards er en fantastisk måde at holde øje med din virksomhed, søge efter svar og se dine vigtigste data. 

Hos DataComfort elsker vi, at skabe værdi for vores kunder, og gøre dine arbejdsgange nemmere og mere effektive samt at minimere fejl. Dashboards giver en mulighed for at skabe et overblik over de mest essentielle tal for virksomheden og gøre dem let tilgængelige. Derudover kan dette værktøj hjælpe med at kunne analyse din virksomhedsudvikling og på det grundlag tage datadrevne beslutninger. Vi har derfor dygtiggjort os inden for især 2 redskaber til netop dette.  

En af disse er Uniconta Dashboard, som er et værktøj, der er integreret i din Uniconta og kan åbnes og benyttes i din Uniconta. Det er altid opdateret med de nyeste data, og du kan derved rette og ændre på dine data i Uniconta, og det vil afspejles i Uniconta Dashboard med det samme.

En anden mulighed er Power BI, somer et interaktivt datavisualiseringssoftwareprodukt udviklet af Microsoft med primært fokus på business intelligence. Vha. dette redskab kan vi visualisere og behandle storemængder data og tilrette det lige efter dine behov. Vi har til denne løsning udviklet en data gateway, som overfører store mængder data hurtigt, så din data bliver hurtig tilgængelig. 

Vil du høre mere om mulighederne , så er du altid velkommen til at ringe på 70 200 142 eller sende os en mail på support@datacomfort.dk

Uniconta dashboard

Power BI

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT