Tilføj ekstra moduler til din Dynamics 365 Business Central / NAV og optimér din løsning, så du med let adgang til data og smartere processer kan drive din virksomhed sikkert og effektivt mod nye mål.

Som NAV / Business Central Partner har vi en stor interesse for at give brugerne de bedste forudsætninger for at drive en effektiv og succesfuld virksomhed. På baggrund af vores erfaring og mange gode dialoger med brugerne, udvikler og implementerer vi løbende moduler til NAV / Business Central.

Vi har her lavet en kort oversigt over de forskellige moduler, og vi står altid til rådighed med mere information og udførlig vejledning via mail eller telefon.

Cargoflux

Med en intgrationsløsning til CargoFlux, forenkler og effektivisere du fragtprocessen fra det øjeblik en booking foretages, til slutkunden har modtaget sin leverance. For mange produktionsvirksomheder og webshops er forsendelsesprocessen ofte besværlig og tidskrævende.


Smartday ordresystem for håndværkere

Smartday modulet hjælper håndværkere til øget overblik og indsigt i deres forretning. I modulet får du:
1. Samlet overblik over din forretning
2. Planlægningsmodul
3. Timer og materialeregistrering
4. Kvalitetssikring og dokumentation
5. Flådestyring

Datavask

Undgå tab på debitorer. Vores datavask-modul gør det muligt at vaske dine debitorer direkte med Experian. Vi sikrer at anbefalet kreditmax justeres, spærring ved konkurs samt rettelser af stamdata direkte i dit økonomisystem.Naveksa Itemplanning

ITEMPLANNING IVD muliggør korrekt og let varedisponering. ITEMPLANNING IVD gør det muligt at simulere ændringer og giver gennemsigtighed i konsekvenserne af planlagte og u-planlagte ændringer (fx. forsinkelse af indkøbsordre eller produktionsordre). ITEMPLANNING IVD er fleksibel og intuitiv og leverer alle nødvendige oplysninger på kun to skærmbilleder.
Download vores PDF og læs mere om løsningen

Naveksa Shopfloor

SHOPFLOOR SFS understøtter optimering af produktionsprocessen baseret på princippet om optimerede (ordre)køer og sekvensstyring. SHOPFLOOR SFS overflødiggør planlægningstavler, papir og sedler og talrige afklarende spørgsmål undervejs i produktionsprocessen.
Download vores PDF og læs mere om løsningen
Naveksa CADconnect

CADCONNECT PML er den intelligente løsning, der binder konstruktion- og produktions-forberedelse sammen elektronisk, og eliminerer dobbelt indtastning og dataredundans. CADCONNECT PML muliggør automatisk oprettelse af varer, styklister og ruter og /eller dialogorienteret erstatning af varer. Yderligere kan vedligeholdelse af data til stykliste- og ruteoperationer vedligeholdes i en enkelt arbejdsgang.
Download vores PDF og læs mere om løsningen

Naveksa Orderproduction

ORDERPRODUCTION MTO er en NAV Manufacturing add-on løsning, der understøtter kravene til projektordre og ordreproduktion på en meget pragmatisk måde, som er nem at håndtere. De særlige udfordringer ved at håndtere MTO strategier i produktionsvirksomheder (ordreproduktion) er, at der skal startes med produktionsforberedelse og produktionsprocessen, selv om der hverken findes komplette styklister, eller der er ruteoperationer tilgængelige. ORDERPRODUCTION MTO er det ideelle supplement til kombination af MTO strategier, planlægning af materiale- og kapacitetsforbrug samt Dynamics NAV dato- og tidsplanlægning.
Download vores PDF og læs mere om løsningen

DataComfort er Uniconta Partner

DataComfort er startet af Damgaard folk og har en naturlig tilknytning til de løsninger der kommer fra Preben og Erik. DataComfort har stor erfaring med regnskab og økonomi fra mange forskellige systemer og fokuserer i dag primært på NAV og Uniconta. Hos DataComfort er det en af de vigtigste fokusområder at kunne tilbyde vores kunder den nyeste teknologi og løsninger er effektiviserer processer og arbejdsgange.  Derfor er vi glade for at være Uniconta Partner og har et tæt samarbejde omkring udvikling af løsninger og nye moduler.

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT