Julen er lige om hjørnet, et spændende år – og årti – er tæt på sin afslutning og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak, og ønske alle vores kunder og samarbejdspartnere en dejlig jul og et lykkebringende nytår.

I DataComfort er vi stolte over den tillid i har vist os ved at lade os være en del af jeres “eventyr” og partner på rejsen mod jeres forretningsmæssige mål. Det har været nogle spændende rejser vi har været på i årets løb og fremtiden ser ud til at bringe endnu flere.

“Tak for et godt år”, ville være den korte hilsen fra os, men vi vil gerne give jer lidt flere input med på vejen, nu hvor det er årets sidste opdatering fra os.

Hvis vi skal lidt i fugleperspektiv se på året der er gået, så har det været året hvor Microsoft har fået hul på bylden og Dynamics 365 Business Central har fået nogle kunder i butikken. De kunder der vælger løsningen, er fortsat mindre kunder uden tilpasninger. Samtidig har det været året hvor Erik Damgaard har fået 2 nye moduler i Uniconta platformen (projekt og produktion) samt sat et 3. i søen, der dog først sejler i land i det nye år. På Uniconta har vi i årets løb set en fordobling af antallet af kunder.

I april skrev jeg om forskellen mellem rapportering og monitorering. Vi understregede vigtigheden af denne del af vores forretning ved at opnå 4 certificeringer fordelt på 2 mand, så vi nu har interne ressourcer der er MCSA-certificeret i Business Intelligence and Reporting. I kraft af at vi ser en stor vækst i systemer der er stærke på integration og ikke nødvendigvis har komplekse forretningsprocesser understøttet at selve programmet, Ser vi også flere og flere krav til at være online med sine data og rapporteringer.

Jeg er sikker på et 2020 kommer til at vise en øget fokus på integration og enkelthed, samt samarbejde mellem mennesker i systemer der ikke nødvendigvis er dem der behandler data, men blot er en fælles platform for flere underliggende systemer.

Tak for året der er gået. Vi sætter stor pris på vores samarbejdet.

I får ingen julegave i år, da vi igen har valgt at bruge hele julegavebudgettet på at støtte Børnecancerfonden, og deres arbejde for at hjælpe kræftramte børn. Vi føler det nærværende at bruge penge på forskning i en tidlig indsats mod kræft og hjælpe i bekæmpelsen af kræft og håber at I kan undvære chokolade/vin i en god sags tjeneste.

På vegne af hele holdet ønsker jeg dig og din familie en dejlig jul og et godt nytår.

Christian Birkmann

Har du spørgsmål så giv os et kald på 70 200 142

Vi er altid klar til at besvarer dine spørgsmål eller bidrage med vores erfaring til dine problemstillinger. Når det gælder spørgsmål til implementering af nye systemer, eller et tjek at de eksisterend, er du i de bedste hænder hos Christian Birkmann, og ønsker du at tale en anden fra DataComfort kan du finde vores direkte numre her

Vi sender 3-6 gange om året tips og nyheder ud. Tilmeld dig her:


SUPPORT