Foren mange processer i en løsning

I kan forene mail, kalender og filer med data, rapporter og virksomhedsstyringssoftware samme løsning og med en adgang til det hele.

Få det overordnede billede

NAV’s brugervenlige og overskuelige analyseværktøjer giver din virksomhedens ledelse og medarbejdere et nemt overblik over omkostninger og indtægter.

Nemt for dine medarbejdere

Det er enkelt at lære, og brugeren genkender ofte brugerfladen fra andre Microsoft produkter. Med den rette undervisning er dine medarbejdere godt i gang.

Bevar fremgangen og væksten i din virksomhed

Dynamics 365 Business Central der er den nye version af NAV, kan anvendes i såvel små og store virksomheder og som standard passer Dynamics 365 (NAV) ind i de fleste salgs-, handels-, service- og produktionsvirksomheder. Hvis enkelte processer ikke passer i NAV, og ikke kan ændres i virksomheden kan systemet tilrettes, så det passer virksomhedens behov.

Dynamics 365 brugervenlige og overskuelige analyseværktøjer giver din virksomhedens ledelse og medarbejdere et nemt overblik over omkostninger og indtægter. Analyseværktøjerne kan også bruges til salgsoptimering, hvor I nemt kan gå ind og se indsatsområder og filtrere på Jeres nøglekunder. Disse værktøjer gør det muligt at få et dagligt at få et nemt overblik over virksomhedens drift.

Microsoft Dynamics 365 er enkelt at bruge, hvilket gør personalet mere effektivt og frigiver virksomhedens ressourcer til mere værdiskabende opgaver. Det er enkelt at lære, og brugeren genkender ofte brugerfladen fra andre Microsoft produkter. Med den rette undervisning er dine medarbejdere godt i gang.

 

Administrer økonomien

Træf beslutninger på et informeret grundlag

Forbind data på tværs af regnskab, salg, indkøb, lager og kundeinteraktioner for at få et totalt overblik over virksomheden. Vis diagrammer med de økonomiske resultater i realtid med indbyggede Power BI-dashboards.

Fremskynd regnskabsafslutning og rapportering

Strømlin debitorer og kreditorer, afstem konti automatisk til regnskabsafslutning, og rapportér hurtigt og nøjagtigt om økonomien, samtidig med at reglerne stadig overholdes.

Få en forbedret prognosenøjagtighed

Juster de økonomiske prognoser ved modellering og analyse af data på tværs af flere dimensioner. Tilpas rapporter ved hjælp af problemfri integration med Microsoft Excel.

Altid tilgængelig

Vælg installation i skyen, i det lokale miljø eller en hybrid løsning

Business Central kører, hvor du har behov for det, i skyen eller i det lokale miljø, med den samme brugeroplevelse, uanset hvordan du installerer.

Tag din virksomhed med på farten

Den mobile version af Business Central understøtter både cloudbaserede og lokale brugere med en ensartet og moderne oplevelse på Windows-, Android- eller IOS enheder.

Tag nemt noter i NAV

En enkel og nem måde at tage noter i NAV og C5 samt mulighed for at tilføje billeder direkte fra mobilen eller andre enheder.

Der er både billigt og nemt – så nemt at du her kan se hvordan du sætter det op og bruger det (på under 5 min).

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT