”TRONSKIFTE” I DATACOMFORT

- CHRISTIAN BIRKMANN BLIVER NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR OG CARSTEN KOCK FORTSÆTTER SOM UNICONTA KONSULENT

Siden 2000, hvor Carsten Kock for første gang slog dørene op for sine kunder i DataComfort, har fokus været at hjælpe virksomheder med at optimere processer og indtjening ved at implementere markedsledende ERP-systemer. Et projekt der hurtigt kom til at udvikle sig i et partnerskab med Christian Birkmann, der med sin baggrund tog fat om de kommercielle og salgsmæssige aktiviteter.

Mere end 20 år er gået og udviklingen har været særdeles positiv. DataComfort er i dag en af landets førende Uniconta partnere og listen af kunder er lang og fyldt med spændende projekter. Fælles for dem alle er, at man har haft succes med at koble DataComforts store faglige viden omkring økonomisystemer og mulighederne for at opsætte automatiserede processer sammen med kundernes behov og ønske om at optimere deres forretning.

Efter 20 år træder DataComfort ind i en ny fase. Den 1. oktober overtager Christian Birkmann posten som administrerende direktør fra Carsten Kock, og samtidig overtager han majoriteten af virksomheden. Skiftet sker efter Carstens ønske om at få mere tid til at arbejde med konsulentopgaver, og for at give Christian de optimale rammer for at sætte gang i flere spændende initiativer, der skal sikre, at DataComfort styrker sin position i markedet. 

Om den nye aftale siger Carsten: ”Jeg sætter stor pris på den aftale vi har indgået, som giver mig mulighed for at fokusere på at være Uniconta konsulent samtidig med at virksomheden som jeg har været med til at starte, er sikret en god fremtid.”

Christian udtaler: ”Jeg er meget glad for at få muligheden for at stå for DataComforts fortsatte udvikling og jeg er meget glad for at, Carsten fortsat er med på holdet og kan fokusere på at bringe sin store erfaring og viden i spil som konsulent. Det ser jeg som en meget vigtig brik i de planer, jeg ser frem til at sætte i værk”.

Skiftet kommer ikke til at betyde noget for vores kunder. Vi er de samme dedikerede medarbejdere og med det samme klare mål om at sætte kunden i centrum og hjælpe dem til at opnå succes baseret på den indsigt og de automatiserede processer deres økonomisystem giver mulighed for.

Har du spørgsmål, eller lyst til at høre mere om “tronskiftet”, er du meget velkommen til at skrive til os på vores mailadresser: Christian Birkmann på cb@datacomfort.dk eller Carsten Kock på ck@datacomfort.dk.


Bedste hilsner

Carsten Kock & Christian Birkmann

SUPPORT