5 gode råd til valg af økonomisystem

5 gode råd til valg af økonomisystem

5 gode råd til valg af økonomisystem

Dette whitepaper indeholder 5 konkrete gode råd, så du undgår de mest almindelige problemer – med potentielt høje omkostninger – når man vælger et nyt ERP-softwaresystem til at styre virksomheden.

Sædvanligvis har implementering af ERP-systemer (Enterprise Resource Planning) været anset for at være et spørgsmål om det tekniske. It-afdelingen har fungeret som projektansvarlig, og fokus har udelukkende været det teknologiske.

På grund af øget standardisering og forbedring af kvaliteten af hardware og software er teknologien imidlertid blevet mere og mere stabil. I takt med denne udvikling er årsagerne til mislykkede projekter rykket fra at være teknologiske til i højere grad at skyldes menneskelige fejl. De menneskelige aspekter har ofte vist sig at være vigtige faktorer for, om projektet blev en succes eller en fiasko.

I de seneste 15 til 20 år er leverandører og købere af software til virksomheder blevet mange erfaringer rigere, når det handler om at introducere nye systemer. Alligevel ligger over 75% af alle implementeringer ikke inden for de aftalte rammer med hensyn til tid, kvalitet og pris. Det skyldes især den meget tekniske tilgang til valget af systemer.

Jeg håber, de følgende 5 gode råd vil inspirere jer, så I bliver blandt de 25%, der lykkes med implementeringen.


 

Vil du læse mere, så sender vi hele bogen til dig. Udfyld nedenstående formular, så kommer resten på mail.

 

  Fornavn (skal udfyldes)

  Efternavn (skal udfyldes)

  Firmanavn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ring til os: 70 200 142

  Har du spørgsmål så giv os et kald.

  Jeg har siden 1998 beskæftiget mig med ERP og infrastruktur, inden for handel og produktionsvirksomheder. Jeg brænder for at skabe og implementere individuelle IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder med fokus på at optimere processer og indtjening.
  SUPPORT