Indlæser Begivenheder

Lagerstyring i Uniconta

26. januar kl. 9:00 - 12:00

Husk at tilføje seminaret til din kalender. Det kan du gøre vha. knappen til højre.


Lagerstyring kan give dig og din virksomhed et bedre overblik over dit lager. På dette seminar vil vi gennemgå,  hvilke funktioner og moduler Uniconta har til lagerstyring, og hvordan du bruger dem bedst.

Vi vil blandt andet komme nærmere ind på:

  • Gruppekontering
  • Statistik på salg og indkøb i form af pivottabeller
  • Varelagerstatus
  • Lagerkladdetyper
  • Genbestillingslister
  • Behovsoversigt

En bedre lagerstyring kan medføre, at I opnår en mere effektiv kontrol af jeres varelager og minimere jeres lageromkostninger.

Kurset afholdes på vores adresse Krakasvej 17, 3400 Hillerød.

Hvis du vil høre mere om lagerstyring, og hvordan det kan bruges i din virksomhed, så tilmeld dig dette kursus.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
9:00 - 12:00
Pris:
1295kr

Sted

DataComfort
Krakasvej 17
Hillerød, 3400 Danmark

FAQ

Ja, det kan du. Hvis du får lyst til at afmelde dig, så kan dette gøres vha. eventet på hjemmesiden. Når du indtaster den mail, du har tilmeldt dig med, dukker en besked op under tilmeldingsblanketten, hvor der står: Ønsker du at annullere din tilmelding?

Hvis du klikker her, kan du indtaste din mail. Herefter sender vi et link til annullering af tilmelding.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på support@datacomfort.dk eller ringe på 70 200 142, så sørger vi for at afmelde dig.
Når du har tilmeldt dig et betalt arrangement sender vi dig en faktura. Prisen vil fremgå af faktaboksen i toppen, hvis det ikke er gratis.
Hvis seminaret/webinaret afholdes online, så sender vi dig et link 1 dag før. Hvis du ikke modtager et link på dette tidspunkt, så kan mailen være endt i spam.

Hvis du fortsat ikke kan finde mailen, så kan du ringe til os på 70 200 142 eller send os en mail på support@datacomfort.dk.
Du skal som udgangspunkt ikke forberede dig til vores seminarer/webinarer, men det kan være en god idé, at skrive eventuelle spørgsmål ned, så du sikre dig, at du får stillet alle dine spørgsmål undervejs.

Det kan også være en god idé, at du har et headset for ikke at genere dem, der sidder omkring dig, men det er ikke nødvendig. Vi vil koble din mikrofon fra under mødet, så andre deltagere ikke hører, hvad der sker omkring dig.

Registreringen er lukket for denne begivenhed.

SUPPORT