Dashboards kan give dig et simpelt men informativt overblik

Med dashboards kan du nemt og hurtigt få et informativt overblik over din data i virksomheden.

Vi har udarbejdet en dashboard-pakke, der indeholder seks forskellige dashboards med henblik på at give dig, det bedst mulige overblik over din virksomhed, samt at gøre din arbejdsdag nemmere. 

Pakken indeholder:

Vækst i varegrupper
Dette dashboard er med til at give dig et indblik i væksten af diverse varegruppe. I dette dashboard kan du filtre efter både varegrupper samt årstal for et endnu bedre overblik. Dashboardet indeholde både en grafisk visning samt en tabel over de præcise tal, der ligger bag graferne. 

Nøgletal
Dette dashboard har til hensigt at give ledelsen/bestyrelsen et samlet overblik. Denne pakke indeholder blandt andet en tabel over omsætningen, overskud før renter samt overskudsgraden over tid. Derudover indeholder den også en grafisk visning af førnævnte.

Ordrebeholdning og salg
Dette dashboard indeholder en grafisk visning af ordrebeholdningen og salg, der kan filtreres efter årstal samt en grafisk visning af omsætningen pr varegruppe, der også kan filtreres efter årstal.

Kreditor
Dette dashboard indeholder en oversigt over de største kreditorer samt den aktuelle kreditorgæld.

Debitor
Dette dashboard indeholder en grafisk visning af åbne poster over tid. Den indeholder også top 10 over de debitorer, der har givet bedste dækning over det seneste 12 mdr. samt top 10 over de debitorer, der har givet højest omsætning over det seneste 12 mdr.

Økonomisk lagerbeholdning 
En oversigt over økonomisk lagerbeholdning de sidste 12 måneder.

Der vil løbende komme tilføjelser til pakken, og den udbydes derfor som abonnement til 295kr. om måneden med en bindingsperiode på 6 måneder.

Har du spørgsmål eller har du brug for god vejledning?

Se vores kalender og book gratis møde.

SUPPORT